Tenis

Bernard Tomić i 'Španska mušica'

Bernard Tomić i 'Španska mušica'
Foto: N.N. | Bernard Tomić i 'Španska mušica'
N.N.

Bernard Tomić zaista ne može bez kontroverzi – do tebe mjere da više nije ni potrebno da se nađe u centru priče, koji se najčešće pretvori u skandal.

Ovoga puta su za pažnju svjetske javnosti zaduženi njegovi drugovi, koji su optuženi da su djevojci ubacili psihoaktivni medikament na Zapadu poznat kao 'Droga za silovanje' (Rape drug), a kod nas kao 'Španska mušica', poslije čega je ona završila u bolnici.

Kako prenose mediji u Melburnu, roditelji dvadesetjednogodišnje Pejdž Mekarti saopštili su da je njihova ćerka dobro, da će uskoro biti puštena da se liječi kod kuće, ali i istakli da su sigurni da su joj Bernardovi prijatelji dali nekakav opijat.

Vlasnici kluba takođe su se oglasili, dok štampa piše i da je Mekarti noć provela u privatnom separeu kluba na Zlatnoj obali, zajedno sa teniserom i njegovom pratnjom.

"Svjesni smo priča o potencijalnom incidentu koji se dogodio, i želimo da istaknemo da smo duboko zabrinuti, shvatajući ozbiljnost situacije. Ali smo i, isto tako, pregledali snimke na kojima se nalazi gospođica Mekarti i nema ni indicija da je neko mogao nešto da joj ubaci u piće", navodi se u saopštenju noćog kluba pod imenom 'Spavaća soba'.

Slučaj je predat policiji.

(b92)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije