Tenis

Cvijanović: Đokovićevi rezultati prepoznati na svjetskom nivou

Cvijanović: Đokovićevi rezultati prepoznati na svjetskom nivou
Foto: N.N. | Cvijanović: Đokovićevi rezultati prepoznati na svjetskom nivou

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja nagrade "Laureus" za najboljeg sportistu svijeta u 2018. godini, istakavši da su njegovi uspjesi i postignuti rezultati prepoznati na svjetskom nivou.

"U ime građana Republike Srpske i svoje čestitam Vam osvajanje prestižne nagrade `Laureus` za najboljeg sportistu svijeta u 2018. godini", navodi se u čestitki.

Cvijanovićeva je naglasila da su Đokovićevi uspjesi i postignuti rezultati, uprkos jakoj konkurenciji i uglednim sportskim imenima, prepoznati i priznati na svjetskom nivou, što čini veoma ponosnim sve koji prate i svesrdno podržavaju njegove uspjehe, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Ovom prilikom posebno bih istakla pozitivan primjer koji pružete mladim generacijama i sportistima, kako se predanim radom, istrajnošću i vjerom u sebe postižu vrhunski rezultati i na najbolji način promovišu istinske ljudske vrijednosti. Uz iskrene želje da i u budućnosti ostvarujete samo najbolje rezultate, srdačno Vas pozdravljam", navodi Cvijanovićeva u čestitki Đokoviću.

Najbolji srpski i svjetski teniser Novak Đoković sinoć je dobio najveće sportsko priznanje - nagradu "Laureus".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije