Tenis

Đoković: Ravnoteža, mir i harmonija (VIDEO)

Đoković: Ravnoteža, mir i harmonija (VIDEO)
Đoković: Ravnoteža, mir i harmonija (VIDEO)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković gostovao je u noći između utorka i srijede u popularnom šouu kod Elen Dedženeris.

Đoković je u veoma popularnoj emisiji govorio o brojnim uspjesima na ATP turu, najvećim rivalima, privatnom životu, nadolazećim zvijezdama...

Na pitanje voditeljke šta je razlog njegove dominacije u muškom tenisu, nije mogao da odvoji jedan konkretan segment.

„Trenutno sam na vrhuncu sposobnosti i ovo je najbolje vrijeme u mojoj karijeri. Mislim da su se kockice složile u prethodnih nekoliko godina. Uspio sam da spojim razne stvari iz privatnog i profesionalnog života i rekao bih da sam pronašao ravnotežu i harmoniju koja mi omogućava da ostvarim svoj puni potencijal na teniskom terenu. Pokušavam da cijenim svaki trenutak proveden na terenu“, rekao je Đoković.

On je prije nekoliko dana osvojio Masters u Indijan Velsu pobjedom nad Milošem Raonićem, čime se izjednačio na prvom mjestu vječne liste sa Rafaelom Nadalom – obojica imaju po 27. pehara sa turnira iz serije 1.000.

„Oni (Raonić, Dimitrov...) pružaju dobre partije i pobjeđivale su neke vrhunske igrače. Tenisu su potrebna rivalstva, ali i nove generacije“, dodao je Novak.

Elen ima preciznije udarce od Novaka

Novak Đoković ostavio je jak utisak na Elen Dedženeris u poznatoj emisiji koju vodi ova američka komičarka.

Đoković je u noći između utorka i srijede gostova u jednom od najpoznatijih emisija na svijetu, a voditeljka mu je pripremila malo iznenađenje.

Na zidu u obliku teniskog terena postavljeni su tanjiri sa Novakovim likom, a njih dvoje su se takmičili ko ima preciznije udarce.

(NN/B92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije