Tenis

Đoković: U dobrim sam rukama

Đoković: U dobrim sam rukama
Đoković: U dobrim sam rukama

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, javio se navijačima iz Grčke, gdje je otputovao sa vjerenicom Jelenom Ristić na kraći odmor.

"Pozdrav, moji prijatelji! U dobrim sam rukama, oporavljam se i uživam u prelepoj Atini", napisao je Đoković na društvenoj mreži Twitter uz fotografiju sa Akropolja.

Đokovića posljednjih petnaestak dana muči povreda zgloba desne ruke zbog koje je jedva zavšio polufinalni meč sa Rodžerom Federerom na mastersu u Monte Karlu. Ne može da trenira, ali situacija je bolja nego što se u prvi trenutak činilo i neće morati na operaciju. Srpski as vjeruje će biti spreman za masters u Madridu, koji će trajati od 4. do 11. maja, a kao i za nastupe u Rimu i na Rolan Garosu.

"Odmaram ruku po preporuci doktora i punim baterije za sledeće izazove", dodao je drugi teniser svijeta.

Osim Đokovića, među prijavljenim teniserima za turnir u Madridu su branilac titule Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka, David Ferer, Rodžer Federer, Endi Mari i Tomaš Berdih. Očekuje se velika borba za bodove na mastersu 1.000, čiji je nagradni fond 3.671.405 evra. Pobjedniku će pripasti 698.720 evra, dok će poraženi finalista biti bogatiji za 342.600 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije