Tenis

Đoković i Beker okončali saradnju

Đoković i Beker okončali saradnju
Đoković i Beker okončali saradnju

Odluka koja se čekala danima konačno je stigla - Novak Đoković je riješio da prekine saradnju sa Borisom Bekerom, javlja njemački "Bild"!

Cijeli teniski svijet zanimalo je da li će trenutno drugi teniser svijeta i njemački trener nastaviti saradnju, ali su im se putevi očito razišli.

Beker je u Novakov stručni štab došao u decembru 2013. godine i zajedno su osvojili šest grend slem titula, a ukupno 25 trofeja.

Odluku o prekidu saradnje potvrdio je i sam Đoković, koji je naveo da su se rastali prijateljski.

Evo šta je Đoković rekao o prekidu saradnje sa Bekerom!

Novak Đoković i Boris Beker zvanično su okončali uspješnu saradnju, a Novak je potvrdio da su se razišli na prijateljski način.

"Nakon tri veoma uspješne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti", poručio je Đoković.

Zajedno su osvojili 25 trofeja, od čega šest grend slem titula.

"Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke", naglasio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije