Tenis

Đoković ima neostvaren san

Đoković ima neostvaren san
Đoković ima neostvaren san

Osvojio je Novak Đoković gotovo sve što se moglo osvojiti - sedam gren slem titula, četiri trofeja na završnom mastersu, sa reprezentacijom je stigao do "salatare" 2010. godine, treći put je godinu završio na prvom mjestu, ali ima nešto o čemu sanja.

''Titula na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru je moj najveći san '', rekao je Đoković uz konstataciju da bi time zaokružio uspješnu karijeru, pišu Novosti.

Već je bio u Brazilu i brzo ga je zavolio.

''Volim Rio i Brazil, Učestvovao sam na egzibicionom meču sa Gustavom Kuertenom i to mi je jedno od najlepših iskustava u životu. Publika je bila neverovatna '', priča Nole.

Prvi reket planete je sigraun da će OI da budu organizovane odlično.

''Brazilci vole svoj sport - fudbal. Ove godine su organizovali uspešno Svetsko prvenstvo, a sada su okrenuti Olimpijskim igrama. Radujem se tom događaju'',  zaključio je Novak Đoković u razgovoru za agenciju "Ksinhua".

Inače, srpski as je učestvovao dva puta na Olimpijskim igrama. Prije šest godina, u Pekingu je osvojio bronzu pobjedom nad Džejmsom Blejkom (SAD), dok je prije dvije godine u Londonu u borbi za treće mjesto poražen od Huana Martina Del Potra (Argentina).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije