Tenis

Henman: Đoković djeluje nezaustavljivo

Henman: Đoković djeluje nezaustavljivo
Henman: Đoković djeluje nezaustavljivo

Igre Novaka Đokovića nikog nisu ostavile ravnodušnim, pa tako izuzetak nije ni bivši britanski teniser Tim Henman.

"Novak je osvojio 11. gren slem titulu u Melburnu i zaista je fascinantno gledati ga i vidjeti koliko još trofeja može da osvoji. Djeluje nezaustavljivo u ovom trenutku", procjenjuje Henman.

Britanac ističe da je i Rodžer Federer dobro igrao u posljednje vrijeme, ali da je uvijek imao problema na posljednjem koraku.

"Federer je bio na visokom nivou na gren slem turnirima u posljednjih par godina, ali je Đoković bio ta posljednja, neprelazna prepreka. Novak je bez ikakve sumnje zasluženo na prvom mjestu i on je igrač kog svi žele da pobijede", kaže Henman.

Prokomentarisao i je i to što je Švajcarac morao da ide "pod nož".

"Rodžer igra dobro i zaista je razočaravajuće što je morao da operiše koljeno. Vjerujem da će se brzo vratiti na teren", rekao je on.

Na kraju se osvrnuo i na Rafaela Nadala.

"Osvojio je 14 gren slem titula i jedan je od najboljih igrača svih vremena, a ima tek 29 godina. Mislim da ga ne treba otpisivati, ali je jasno da se muči u posljednjih godinu, godinu i po dana. On donosi mnogo energije i strasti ovom sportu i nadam se da će se vratiti na stari nivo", zaključio je Tim Henman.

(NN/novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije