Tenis

Ivanišević: Poziv od Novaka bi bio kao poziv od Reala

Ivanišević: Poziv od Novaka bi bio kao poziv od Reala
Ivanišević: Poziv od Novaka bi bio kao poziv od Reala

Iako više nije broj 1, Novak Đoković je po meni najbolji. Osvojio je sve što se osvojiti može, rekao je bivši teniser Goran Ivanišević na druženju s novinarima u Australiji.

Legendarni Zec trenira Tomaša Berdiha, a novinari su ga pitali da li bi prihvatio poziv da dođe trenirati Novaka Đokovića.

"Pa to je kao da vas zove Real Madrid! Takva se ponuda ne odbija. To je san svakog tko bi se ikad htio baviti trenerskim poslom", rekao je Goran, prenosi Telegraf.rs.

Jedno je sigurno, ako ikad Goran preuzme mjesto u Novakovom stožeru, zabava na treninzima je zagarantovana. Obojica su pravi šaljivdžije...

Federer može osvojiti Australiju

Endi Marej oteo je Novaku 'jedinicu', ali i on je ispao s Australian Opena. Zverev je šokirao Škota, a ranije je Istomin poslao kući Đokovića.

"Fenomenalno je što Australian Open ove godine ima puno sjajnih priča o uspjesima autsajdera. To je super za sport. Jedva čekam vidjeti može li Zverev dobiti Federera", kaže Goran, kojeg je Švajcarac oduševio.

"Ma, s Federerom nikad ne znate. On zna zašto je u Melburnu. Ne bi bio ovdje da nije sposoban osvojiti turnir", dodao je Goran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije