Tenis

Izner: Biti tata najsrećnija stvar

Izner: Biti tata najsrećnija stvar
Foto: N.N. | Izner: Biti tata najsrećnija stvar

​Deveti teniser svijeta Džon Izner uživa u ulozi oca i ističe da petomjesečna Hanter Grejs donosi veliku radost njemu i supruzi Medison.

Džon i Medison, koja je dizajnerka nakita, vjenčali su se u decembru 2017, a prošle godine je malena Hanter Grejs njihov život učinila posebnim.

"Biti otac je najsrećnija stvar koju sam doživio. Svako ko je otac ili majka, može vam reći da je to prilično nevjerovatno", rekao je Izner u razgovoru za sajt Asocijacije teniskih profesionalaca, i dodao:

"Gledati našu kćerku kako raste, kako se svaki dan mijenja, je nevjerovatno. Ona ima pet mjeseci i izvanredna je. Ona je nešto najbolje što se desilo u mom životu i životu moje supruge."

Tridesettrogodišnji Amerikanac priznaje da mu je zbog kćerke teško da se vrati u svijet "bijelog sporta", ali ga ne zapostavlja.

"Nakon rođenja kćerke nekoliko sedmica sam bio kod kuće, ali nažalost dužnost je zvala i trebalo je odgovoriti. Prve nedjelje kada sam bio odvojen od porodice bilo je veoma teško", dodao je Izner.

Tokom karijere je osvojio 14 titula, prošle godine je slavio u Atlanti i na mastersu 1.000 u Majamiju, kvalfikovao se za ATP finale i prvi put ušao u top 10 na ATP rang-listi. Ovu godinu nije najbolje počeo. Odigrao je dva meča i oba izgubio. U Ouklendu ga je savladao Tejlor Fric, a na prvom grend slem turniru sezone Australijen openu nepremostiva prepreka bio je Rajli Opelka, dvadesetjednogodišnji Amerikanac, koji je na 89. mjestu, bilježi najbolji rang u karijeri. Izner je istako da je to bio veoma težak poraz, ali da je "vratiti se kući i vidjeti nasmijanu bebu nešto posebno". "Hanter Grejs učini da zaboravim sve ono što je loše i vrati mu osmijeh."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije