Tenis

Milinović ponovo izabran za predsjednika Teniskog saveza Srpske

Milinović ponovo izabran za predsjednika Teniskog saveza Srpske
Foto: N.N. | Milinović ponovo izabran za predsjednika Teniskog saveza Srpske

BANJALUKA - U Banjaluci je danas održana Izborna skupština Teniskog saveza Repubilike Srpske /TSRS/, a povjerenje da još četiri godine vodi ovaj savez dobio je dosadašnji predsjednik Draško Milinović.

Za potpredsjednika TSRS imenovan je Nenad Jandrić, za predsjednika Skupštine Zlatko Ritan, a za potpredsjednika Skupštine TSRS Saša Stovragović.


Na današnjoj Skupštini usvojen je Izvještaj o radu za prethodni period, te plan rada i finasijski plan za 2018. godinu.

Predsjednik TSRS Draško Milinović zahvalio je na podršci svim delegatima u Skupštini i istakao da će u narednom periodu prioritet rada biti omasovljenje tenisa i rad na podizanju kvaliteta, saopšteno je iz Teniskog saveza Republike Srpske.

"Drugi projekat je Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske u kojem pokušavamo da objedinimo one tenisere koji zaista pokazuju najveće vještine i znanja u tenisu. Želimo da im mi iz Tenikog saveza kroz finansije i organizovanje stručnih službi pomognemo da bi napravili nešto u budućnosti", istakao je Milinović.

Prema njegovim riječima, ovaj projekat se tokom prethodnih godina pokazao kao opravdan jer su svi igrači koji su prošli kroz njega kasnije bili šampioni Republike Srpske i BiH.

Osim Milinovića i Jandrića, u sastav Upravnog odbora ušli su još Saša Trivić, Željko Ninić, Mišo Kuzmanović, Aleksandar Gitarić, Miodrag Marković, Siniša Karan i Siniša Majstorović.

Skupština je počela minutom ćutanja zbog smrti Milana Radakovića i Milorada Brace Stanisavljevića koji su preminuli u toku prethodnog saziva Skupštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije