Tenis

Nole se uz ples polio vodom, izazvao Džordana, Mister Bina i Končitu

Nole se uz ples polio vodom, izazvao Džordana, Mister Bina i Končitu
Nole se uz ples polio vodom, izazvao Džordana, Mister Bina i Končitu

Novak Đoković je poznat kao veliki šoumen i učesnik brojnih humanitarnih akcija, i kada je to u pitanju ništa mu ne pada teško, pa se priključio svjetskoj akciji polivanja ledenom vodom, a izazvao je tri vrlo interesantne osobe.

Poznate ličnosti se polivaju kofom ledene vode u sklopu globalne akcije za podizanje svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, odnosno Lu Gerigovoj bolesti, a Noleta su u sklopu ovog fenomena #IcBucketChallenge izazvali član grupe "One Direction" Najal Horan, Bernard Tomić, Džon Mekinro i Sabine Lisicki, prenosi Blic.

"Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u ovoj kampanji i doprinesem širenju svesti o Lu Gerigovoj bolesti, i organizaciji koja prikuplja novac za pronalaženje leka. Pored odgovora na izazov, takođe ću finansijski podržati inicijativu i nadam se da će to uraditi i mnogi drugi širom sveta", rekao je Novak.

Đoković je uz ples u svom stilu hrabro izdržao polivanje, a iskoristio je priliku da izazove ni manje ni više nego Majkla Džordana, Mister Bina odnosno poznatog glumca Rovana Etkinsona i pobjednicu Evrovizije Končitu Vurst.

U ovoj akciji su do sada učestvovale brojne zvijezde iz sporta, politike i šou biznisa širom svijeta, kao što su Kristijano Ronaldo, Opra Vinfri, Lejdi Gaga, Bil Gejts, Mark Zakerberg i mnogi drugi. Tokom proteklog mjeseca u SAD, zahvaljujući ovoj kampanji, prikupljeno je 15,6 miliona dolara u donacijama, što je znatno više od 1,8 miliona u istom periodu prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije