Tenis

Sebaljos: Noleta i Rafu imam, nedostaje mi samo još Rodžer

Sebaljos: Noleta i Rafu imam, nedostaje mi samo još Rodžer
Sebaljos: Noleta i Rafu imam, nedostaje mi samo još Rodžer

Osim što je jedan od najzabavnijih momaka na ATP turu, Orasio Sebaljos ima zanimljiv hobi sa kolegama teniserima.

Argentinac koristi mečeve kako bi uslikao selfije sa rivalima, a naredna meta mu je Rodžer Federer, odnosno treći Grend Slem sezone Vimbldon.

Sebaljos u kolekciji ima selfije sa Novakom Đokovićem sa turnira u Dohi i preostalog člana 'velike trojke' Rafaela Nadala, koga je za isto zamolio nedavno u Barseloni.

"Na ideju sam došao jer sam shvatio da ja sa ovim momcima provodim godinu za godinom, po svlačionicama, restoranima, prostorijama za igrače... Ali, iako sve to ostaje u mojoj glavi, ništa od toga nije 'stvarno'. Pa, samo sam rekao sebi – 'Zašto da ne?'. Kad već uživam. Najveći sam mogući profesionalac, ali mi je isto tako neverovatna privilegija da imam jednog Đokovića. Noletu se zaista divim, kao i Endiju, Rodžeru, Rafi, Stanu... Kada je već tako, zašto se ne bih slikao sa njima", kaže Sebaljos.

'Gaučos' otkriva da nikada ne gleda žrijeb dalje od narednog meča, pa ne zna ko će mu biti potencijalni rivali, odnosno s kim će upotpuniti kolekciju.

"Kada sam stigao u Dohu Nole je već bio tu, želio sam sliku s njim, ali ga nikada nisam pitao. Kada smo završili meč baš smo se lijepo ispričali na mreži i tada sam odlučio da ga pitam za sliku. Nedugo zatim, mobilni mi umalo nije eksplodirao – imao sam najmanje 7.000 lajkova... Rekoh sebi tada – 'Je*ote, šta se ovo događa?'. A, onda sam se sjetio šta sam okačio (smijeh). Sada bih volio da igram sa Federerom na Vimbldonu", zaključio je Orasio.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije