Tenis

"Stan stalno laže"

"Stan stalno laže"
"Stan stalno laže"

Deseti teniser svijeta Stan Vavrinka izdao je saopštenje u kojem navodi da se rastavlja sa suprugom Ilham, a ona je takođe odgovorila saopštenjem u kojem je "oplela" po njemu, kazavši da ih je opet napustio i da konstantno laže.

"Uživali smo u deset plodnih godina, s usponima i padovima koje ima svaki put, ali život je nekada nepredvidljiviji nego što se nadamo. Ilham i ja bili smo blagosloveni što smo stvorili porodicu i što se naša divna kćerka Aleksija rodila 2010. godine", piše u saopštenju švajcarskog tenisera, koji je dodao da od medija očekuje razumijevanje, kao i da ne želi da odgovara na pitanja u vezi s privatnim životom:

"Oduvijek smo pokušavali da živimo svoje živote kao tim i porodica, uprkos izazovima s kojima smo se nosili zbog zahtjeva moje karijere. Na moju veliku žalost, to više nije moguće. Ilham će uvijek biti majka moje kćerke i osoba koju volim i poštujem. Sada mi je prioritet da zaštitim Aleksiju tokom ovih izazovnih vremena."

Za razliku od pomirljivog tona Vavrinkinog saopštenja, njegova supruga bila je mnogo žešća. Ilham, poznata TV voditeljka, udala se za njega 2009, a par se već jednom rastao 2010. godine.

"Ne, Stan ne gubi mečeve zbog toga što smo se nas dvoje rastavili, kako on kaže bolno, jer je prošlo već pet mjeseci od njegovog trijumfalnog povratka u Dejvis kupu. Njegova odluka da drugi put napusti porodicu nije ga spriječila da osvoji turnir u Čenaju i da ima manje-više dobre rezultate", napisala je Ilham i dodala:

"Ne, putovanja i turniri nisu uzrok našeg razvoda. Osim toga, drugi igrači koji su i više rangirani od njega imaju fini porodični život. Razlozi su njegova nestabilnost i želja da povrati slobodu na svim nivoima. I moram da priznam da su njegove konstantne laži i emotivne izdaje potpuno uništile povjerenje koje sam imala u njega."

Takođe, Ilham je kritikovala vrijeme Vavrinkinog saopštenja i rekla da se poklapa sa serijom njegovih loših rezultata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije