Tenis

Tipsarević opet mora na operaciju

Tipsarević opet mora na operaciju
Foto: Ilustracija | Tipsarević opet mora na operaciju

Srpski teniser Janko Tipsarević objavio je danas da ponovo mora na operaciju kako bi, kako je naveo, riješio manji problem na desnoj nozi.

Iskusni srpski as ovu vijest objavio je na Instragramu i poručio da opet ide "pod nož" jer i dalje planira da igra tenis.

"Pozdrav svima. Želeo bih da vas obavestim da ću u utorak u 12 sati, nažalost morati da uradim još jednu manju operaciju na desnoj nozi. Sličan, ako ne i isti je problem koji je bio u poslednjih godinu i po dana. Operacija je apsolutno neophodna ako i dalje planiram, a verujte mi da planiram da nastavim da se bavim tenisom, profesionalnim. Javiću se posle operacije da se javim kako je sve prošlo", saopštio je Tipsarević.

Čini se da za srpskog tenisera nema kraja nevoljama. Ovo je već četvrti put da Tipsarević ide "pod nož", s obzirom na to da je najprije morao da operiše petu, a potom je imao hiruršku intervenciju i na stopalu. 

Prošle godine je ponovo operisan, a tada je u pitanju bio problem sa zadnjom ložom.

Tipsarević je planirao na teren da se vrati u tekućem mjesecu, ali će mu ovaj problem promijeniti planove. On je van terena od avgusta prošle godine, a trenutno je 146. na ATP listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije