Tenis

Troicki: Krivo mi je što nismo odigrali peti set

Troicki: Krivo mi je što nismo odigrali peti set
Troicki: Krivo mi je što nismo odigrali peti set

Imao je Viktor Troicki svoje šanse protiv Stana Vavrinke, ali je ipak poražen u četiri seta. Srpski teniser bio je umjereno razočaran poslije osmog poraza u duelima sa švajcarskim teniserom.

"Da sam nastavio da igram kao u prvom i na početku drugog seta, imao bih veće šanse. Na 6:3 i 1:0 za mene, on je uspeo da spasi dve brejk lopte, na 2:1 na 15:30 nisam iskoristio smeč. Tu je prelomio, posle se razigrao, opet me je razbio paralelama", analizirao je duel Troicki.

Nije lako igrati protiv četvrtog tenisera svijeta kad uđe u udarac. I Novak Đoković je imao nekoliko neprijatnih iskustava u prošlosti sa snažnim udarcima Vavrinke.

"On je stekao samopouzdanje i prilično lako je dobio drugi i treći set. U četvrtom sam imao set loptu, ali je on izvukao pasing iako sam i ja dobro odigrao".

Troicki žali samo za jednim poslije ovog duela.

"Borio sam se sa četvrtim na svetu. Krivo mi je što nisam ušao u peti set, ali igrao sam već 14 setova, plus dubl - početkom trećeg seta mučilo me je rame, pa nisam mogao jako da serviram", rekao je srpski teniser.

(Sport Klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije