Tenis

Ðoković: Muslin smenjen? Nisam znao

Ðoković: Muslin smenjen? Nisam znao
Foto: N.N. | Ðoković: Muslin smenjen? Nisam znao

Najbolji srpski teniser ikada Novak Ðoković tek večeras saznao je da je Slavoljub Muslin smijenjen sa mjesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Ðoković je u Beogradskoj areni, u poluvremenu košarkaške utakmice Crvena zvezda - CSKA u Evroligi, od novinara saznao da je Muslin dobio otkaz na klupi nacionalnog tima.

"Otišao Muslin? Ko je novi selektor? Nisam znao... Evo ja sam slobodan u narednih mesec i po dana", uz osmeh je poručio Ðoković, nakon što je prethodno pričao da je Muslin napravio dobar kolektiv i atmosferu.

On je odao priznanje srpskim fudbalerima zbog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Svaka im čast, radovao sam se kao i svi. Bila je velika pauza, nadam se da će u Rusiji to biti dodatni motiv. Imam puno prijatelja u fudbalskoj reprezentaciji", rekao je Đoković.

On zbog obaveza neće biti na Mundijalu u Rusiji da bodri "orlove".

"Uželeo sam se tenisa, pa ću sledeću godinu podrediti tome", dodao je Novak.

Podsjetio je i da dugo nije bio na košarkaškim utakmicama Crvene zvezde i da mu je drago što je sad pronašao vrijeme da gleda duel protiv moskovskog CSKA.

"Krivo mi je što Arena nije puna, takvu je pamtim. Obično je standard kada igraju Zvezda i Partizan da se napuni hala. Ne znam zašto je to tako, pitao sam, odgovorili su mi iz ovog ili onog razloga, ali meni je ovo jedinstveno iskustvo i poseban doživljaj jer navijam za Zvezdu ceo život, tako da joj želim sve najbolje", zaključio je Ðoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije