Čišćenje

10 savjeta za čišćenje

Čišćenje ne mora uvijek biti zamorno i oduzimati puno vremena. Usvojite li neke od jednostavnih navika poput multitaskinga u kuhinji ili svakodnevnog pospremanja kreveta, mogli biste brzo zaboraviti kako izgleda "generalka

Očistili Partizansko groblje

Članovi Gradskog odbora SUBNOR-a očistili su Partizansko groblje. Ovo je druga akcija koju su upriličili potomci i poštovaoci boraca NOR-a.

U toku čišćenje korita Dragočajke

BANJALUKA - U toku je čišćenje korita rijeke Dragočajke, koje se izvodi na više lokacija. Posao je završen kod mostova u Dragočaju i Zalužanima, a planirano je da korito Dragočajke bude očišćeno i u blizini poslovne zone u Ramićima.

Dimnjačari u Banjaluci imaju pune ruke posla: Čišćenje 20 KM

Grijna sezona je pred vratima, a spremnost dimnjaka za njen početak Odjeljenje komunalne policije kontrolisaće pojačano, potvrdili su u Gradskoj upravi.

Trikovi snalažljivih domaćica za brzo i jednostavno čišćenje

Uvijek nam dobro dođu trikovi iskusnih domaćica - male cake olakšavaju život i ubrzavaju čišćenje.

Deset trikova za blistav automobil

Bez obzira na to koliko se trudili da ostane čist, osuđeni ste na to da vaš automobil bude prljav. Bilo da se radi o mrljama, mrvicama ili jednostavno akumuliranoj toni prašine i polena, kada se doba promijeni – prljavi automobil je neizbježan.

Najbolji način za dubinsko čišenje daske za rezanje

Jedan od najčešće korištenih kuhinjskih predmeta zasigurno je daska za rezanje. Upravo jer ih toliko često koristimo važno ih je održavati čistima te ih s vremena na vrijeme temeljno oprati.

Kako da sredite ormar za 15 minuta

Da li satima stojite ispred ormara i razmišljate odakle početi? Da li se pred Vama nalazi kula od garderobe koja vam, iskreno, ne treba. Satima kasnije ormar je složen... Učinite to na jednostavan način.

Alkohol, pepeo i sirće su saveznici u čišćenju doma

Izgrebano staklo ili plastiku na satu možete da "izgladite" na sljedeći način: u mali tanjir stavite istu količinu pepela od cigarete i talka (mineral) i vrlo malo alkohola.

Hrvatski komandant: Protjerivanje Srba je etničko čišćenje

ZAGREB - Hrvatski ratni veteran i nekadašnji komandant hrvatske vojske u oblasti Vukovara Ante Pijačić izjavio je danas da Hrvatska država i njen politički vrh uporno prave problem svojim neopreznim izjavama.

Reklame

Najčitanije