Čišćenje

Sterilni domovi nisu uvijek zdravi

Čistoća je svakako pozitivna vrlina, ali ne treba sve s čime dolazite u dodir biti apsolutno sterilno, čak niti unutar četiri zida koja se zovu domom, tvrde njemački stručnjaci.

Riješite se suvišnih stvari u kući

Pod jesenjim raspremanjem doma, većina ljudi podrazumijeva pranje zavjesa, tepiha, čišćenje namještaja. Jednu stvar, ipak, mnogi zaboravljaju bacanje viška stvari.

Jesenja akcija čišćenja grada

​BANJALUKA - Građani imaju mogućnost da sav otpad osim građevinskog odlože do petka, kada se završava jesenja akcija čišćenja i uređenja grada.

10 savjeta za čišćenje

Čišćenje ne mora uvijek biti zamorno i oduzimati puno vremena. Usvojite li neke od jednostavnih navika poput multitaskinga u kuhinji ili svakodnevnog pospremanja kreveta, mogli biste brzo zaboraviti kako izgleda "generalka

Očistili Partizansko groblje

Članovi Gradskog odbora SUBNOR-a očistili su Partizansko groblje. Ovo je druga akcija koju su upriličili potomci i poštovaoci boraca NOR-a.

U toku čišćenje korita Dragočajke

BANJALUKA - U toku je čišćenje korita rijeke Dragočajke, koje se izvodi na više lokacija. Posao je završen kod mostova u Dragočaju i Zalužanima, a planirano je da korito Dragočajke bude očišćeno i u blizini poslovne zone u Ramićima.

Dimnjačari u Banjaluci imaju pune ruke posla: Čišćenje 20 KM

Grijna sezona je pred vratima, a spremnost dimnjaka za njen početak Odjeljenje komunalne policije kontrolisaće pojačano, potvrdili su u Gradskoj upravi.

Trikovi snalažljivih domaćica za brzo i jednostavno čišćenje

Uvijek nam dobro dođu trikovi iskusnih domaćica - male cake olakšavaju život i ubrzavaju čišćenje.

Deset trikova za blistav automobil

Bez obzira na to koliko se trudili da ostane čist, osuđeni ste na to da vaš automobil bude prljav. Bilo da se radi o mrljama, mrvicama ili jednostavno akumuliranoj toni prašine i polena, kada se doba promijeni – prljavi automobil je neizbježan.

Najbolji način za dubinsko čišenje daske za rezanje

Jedan od najčešće korištenih kuhinjskih predmeta zasigurno je daska za rezanje. Upravo jer ih toliko često koristimo važno ih je održavati čistima te ih s vremena na vrijeme temeljno oprati.

Reklame

Najčitanije