Čišćenje

Jednostavni i jeftini trikovi za čišćenje automobila

Automobil je mjesto koje nam je skoro pa postalo drugi dom u modernom vremenu. Neizostavan je dio naše svakodnevice, a samim tim u prostoru u kojem provodimo dosta vremena treba da se osjećamo dobro.

Najčešće greške koje pravimo tokom proljećnog čišćenja kuće

Proljeće je najbolje vrijeme da sredite vaš životni prostor od tavana do krova, da očistite i prebrišete svaki ćošak. Ipak, uzmite u obzir sledeće stvari.

Limun – desna ruka u domaćinstvu

Osim što je odličan za zdravlje, limun se pokazao kao sjajno sredstvo za održavanje domaćinstva, naročito kada je potrebno riješiti neki problem.

Jednostavan trik za čišćenje starog nakita

Izvadite iz fioka i kutijica omiljene minđuše, ogrlicu, prsten i vratite im stari sjaj!

Kako za dva minuta odlediti stakla na automobilu

Tvrdi sloj leda na staklima kola su jutarnja rutina kad napolju "stisne minus". Ako ste jutros bili nespremni, danas pripremite ovaj rastvor i uštedite sebi i vrijeme i živce.

Čišćenje za žene jednako štetno kao i 20 cigareta dnevno

Čišćenje kuće za žene je jednako loše kao da popuše kutiju cigareta dnevno, pokazalo je najnovije istraživanje. S druge strane, zanimljivo je kako su podaci pokazali da takvih posljedica nema i za muškarce.

Sredstva za čišćenje štete plućima kao pakla cigareta dnevno

Naučnici smatraju da se štetna sredstva mogu zamijeniti krpom od mikrovlakana i vodom.

Mali trikovi za brzo čišćenje pegle

Čestim korištenjem pegle na površinu za peglanje se lijepe ostaci odjeće, kamenac i prašina.

Banjaluka pod snijegom, ekipe za čišćenje na terenu

BANJALUKA - Ekipe banjalučke zimske službe aktivno rade na čišćenju gradskih saobraćajnica i trotoara od snijega, kako bi omogućili nesmetano kretanje vozila i pješaka.

Sva mehanizacija za čišćenje snijega u Banjaluci na terenu

BANJALUKA - Javni gradski prevoz u Banjaluci danas se odvija redovno, uz manje poteškoće prema Piskavici i Stranjanima, rekao je Srni načelnika Odjeljenja za saobraćaj i puteve grada Banjaluka Slaviša Sandić.

Najčitanije