škola

Novi incident u Doboju: Ujak jedne učenice ćušnuo drugu po glavi

DOBOJ - Samo četiri dana nakon što je majka maloljetne učenice došla u Ekonomsku školu u Doboju da se razračuna s njenom drugaricom, u ovoj školi je ponovo došlo do sukoba đaka u koji se umiješao ujak učenice.

Incident u dobojskoj Ekonomskoj školi: Učenice se sukobile pa se umiješala i majka

DOBOJ - Međusobne razmirice i sukob nekoliko učenika dobojske Ekonomske škole izmakao je kontroli kada je jedan roditelj došao u ovu obrazovnu ustanovu da se razračuna s učenicom drugog razreda.

Obnova školske sale uz donaciju Addiko banke

SARAJEVO - Početak nove školske godine za OŠ Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak u Sarajevu i njene učenike obilježilo je i potpisivanje ugovora sa Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Neka školarcima domaći bude zabavan

Postoje djeca koja vole školu i uživaju u domaćim zadacima, ali su, na žalost roditelja, znatno brojnija ona druga kojoj je sve zanimljivije od učenja.

Djeca s poteškoćama u razvoju krenula u školu bez asistenata

BANJALUKA - Školska godina je počela prije 15 dana, a mi nismo znali da li je resorno ministarstvo odobrilo angažovanje asistenata za djecu s poteškoćama u razvoju, zbog čega svaki dan ja idem sa kćerkom u školu.

Učenik iz Banjaluke donio dimnu bombu u školu da zastraši učiteljicu

BANJALUKA - Učenik trećeg razreda područnog odjeljenja Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" u banjalučkom naselju Česma izazvao je prekjuče popodne incident, jer je u školsko dvorište donio dimnu bombu, koju je, po svemu sudeći, namjeravao da unese i u učionicu!

Završen konkurs u školi u Petrovu, ali agonija još traje

PETROVO - Tri nastavnika, matematike, biologije i fizičkog vaspitanja, koji su više od tri mjeseca u štrajku, prijavili su se na konkurs, koji je juče završen, za mjesto direktora Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Petrovu.

U Rusiji evakuisano sedam škola zbog dojave o bombi

PERM - Više od 5.700 učenika i nastavnog osoblja sedam škola u uralskom gradu Permu u Rusiji evakuisano je danas zbog dojave o pretnji bombom, saopštilo je lokalno ministarstvo za bezbjednost.

Nikad kraja agoniji u OŠ "Vuk Karadžić" u Petrovu: Interesi đaka na zadnjem mjestu

PETROVO - Uzalud je u petak Davorin Adamović čekao da se u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Petrovu pojavi novi vršilac dužnosti direktora, koji će ga naslijediti na poziciji koju je obavljao prethodna tri mjeseca jer je imenovanje novog rukovodioca odgođeno do ponedjeljka.

Priče iz banjalučkog autobusa: Školarci o noktima, babe o rijalitiju

Počela je nova školska godina. Učenice su nadogradile nokte i trepavice. Počela je i "Zadruga", rijaliti koji su babe sa nestrpljenjem čekale! Mislite da ovdje nešto ne štima? Naravno da ne, ali je ovo surova realnost jedne vožnje u banjalučkom autobusu.

Reklame

Najčitanije