50 Plus

"Hemofarm" d.o.o. Banjaluka: Za godinu proizvedu milijardu tableta

BANJALUKA - Četiri miliona proizvedenih tableta dnevno ili preko milijardu tableta na godišnjem nivu proizvede se u "Hemofarmovoj" fabrici lijekova u Banjaluci, jednoj od najsavremenijih u cijelom regionu.

"Mega drvo" - Proizvod usklađen s kupcima i tržištem

BIJELJINA - Moderni principi poslovanja i primjena ekološki prihvatljive tehnologije prerade drveta, uz brigu za očuvanje drvnih resursa i prirode u cjelini, politika je kojom se vode u preduzeću "Mega drvo" iz Bijeljine.

"K-uni" Derventa: Odgovorni prema radnicima i prema društvu

DERVENTA - Stalni rast proizvodnje, ulaganje u nove tehnologije i društvena odgovornost ono je po čemu je preduzeće "K-uni" prepozanatljivo u Derventi, lokalnoj zajednici u kojoj posluje još od 2001. godine.

PMP "Jelšingrad" Gradiška: Uspješan primjer privatizacije

GRADIŠKA - Preduzeće PMP "Jelšingrad" iz Gradiške uspješan je primjer privatizacije jer su investitori i prije zadatih rokova ispunili obaveze preuzete ugovorom, uložili milione u pogon i opremu i otvorili nova radna mjesta.

Opština Derventa: Naši privrednici su najbolji ambasadori

DERVENTA - Visok nivo otvorenosti između lokalne uprave i privrednika, neposredan kontakt sa investitorima i, što je svakako važno, brzina izdavanja potrebne dokumentacije su faktori koji opredjeljuju strane investitore da ulažu u našu lokalnu zajednicu.

"Bema" - Ako znamo za druge, možemo praviti i za sebe

BANJALUKA - Ako znamo proizvoditi obuću za ugledne kuće sa Zapada, ne vidimo razlog da je ne počnemo praviti i za sebe, a zatim je ponuditi i stranom tržištu.

'Cablex BH' Laktaši: U planu još jedna fabrika i nova radna mjesta

LAKTAŠI - Kompanija "Cablex", renomirani evropski proizvođač električne opreme, dio svoje uspješne priče ispisuje i u Laktašima, gdje ima svoj ogranak u kojem je zaposleno 310 radnika.

"Sim Technik": Jubilej u znaku investicija i novih radnih mjesta

KOTOR VAROŠ - Puštanjem u funkciju novog i moderno opremljenog proizvodnog pogona, koji se prostire na površini od 3.500 metara kvadratnih, preduzeće "Sim Technik" iz Kotor Varoša s uspjehom dočekuje veliki jubilej - prvih deset godina postojanja.

"Mladegs Pak": Pouzdan partner svakom domaćinstvu

PRNJAVOR - Povezati domaćinstva, stvoriti nova radna mjesta i zajedno graditi uspješnu budućnost te postati pouzdan partner svakom domaćinstvu i biti dio svake trpeze, cilj je i misija renomiranog preduzeća "Mladegs Pak" iz Prnjavora, koje se nalazi u vrhu prehrambene industrije Republike Srpske.

NP "Kozara": Vazdušna banja za regeneraciju krvnih zrnaca

PRIJEDOR - Kozaru je prošle godine posjetilo 103.000 ljubitelja prirode i zdravog života, a što je rekord kada je ovaj nacionalni park u pitanju.

Reklame

Najčitanije