50 plus

"Žitoprodukt" Banjaluka: Melju kvalitet i konkurenciju

BANJALUKA - "Žitoproduktov" mlin svojim konstantnim kvalitetom "melje" konkurenciju u zemlji, pa tako ovaj simbol Krajine i jedan od većih industrijskih giganata svoju priču uspješno nastavlja da ispisuje gotovo sedamdeset godina.

Sava Semberija: Zdrav proizvod dostupan svima

BIJELJINA - Proizvodi prehrambene industrije "Sava Semberija" iz Bijeljine uskoro će se naći i u Kini, čime će ovo preduzeće napraviti još jedan iskorak u svom poslovanju.

Mesna industrija "Trivas": Zdravu konkurenciju vide kao partnere

PRNJAVOR - Rad na podizanju standarda u proizvodnji i kvalitetu proizvoda osnovni su principi na kojima se zasniva poslovanje Mesne industrije "Trivas" iz Prnjavora, a što potrošači kad-tad prepoznaju i nagrade povjerenjem.

"Standard": Radnici sačuvali fabriku, novi vlasnik je preporodio

PRNJA­VOR - Go­diš­nji pro­met od oko 30 mi­li­ona ma­ra­ka, si­gu­ran po­sao sa "Ike­om", je­dnim od naj­ve­ćih ma­lo­pro­daj­nih lan­ca na­mje­šta­ja u svi­je­tu, te kon­stan­tan rast i in­ves­ti­ci­je, ono je što pre­du­ze­će "Stan­dard" iz Prnja­vo­ra iz­dva­ja od os­ta­lih ka­da je drvna in­dus­tri­ja u RS, ali i ši­re u pi­ta­nju.

"Dermal R": Do kraja godine još 100 novih radnih mjesta

KOTOR VAROŠ - Fabrika za proizvodnju obuće "Dermal R" iz Kotor Varoša planira da do kraja godine zaposli još 100 radnika, a koji bi sa postojećih 527 trebalo da nastave širenje poslovanja i nastavak uspješne priče ovog preduzeća.

Investitor u prvom planu

PRIJEDOR - Grad Prijedor jedna je od onih lokalnih zajednica koje ulažu maksimalne napore kako bi investitorima i privrednicima stvorile što bolji poslovni ambijent u kojem oni zatim postižu poslovne uspjehe na obostrano zadovoljstvo.

'Austronet' - Odnos prema radnicima po receptu iz Austrije

PRIJEDOR - Poreska politika i previsoki nameti spriječili su Enesa Kahrimanovića, direktora i vlasnika preduzeća "Austronet" iz Kozaruše, kod Prijedora, da svojim radnicima isplati 14. platu i tako ih nagradi za poslovne uspjehe koje su zajedničkim radom ostvarili.

"Vitinka" - Darove prirode očuvali u najčistijem obliku

ZVORNIK - Duboko vjerujemo da je najbolje ono što je prirodno, ono što nam je naša priroda tako nesebično darovala. Zato se i trudimo da te darove sabiramo u njihovom prirodnom, najčistijem obliku. Nudeći kvalitet i pazeći da do naših kupaca dođe samo ono najbolje i najzdravije, mi postajemo dio i vaše porodice.

Banja Vrućica: Čitav vijek u službi zdravlja

TESLIĆ - "Banja Vrućica", kod Teslića, sa svojom ljekovitom mineralnom vodom u službi je zdravlja skoro stotinu godina, a veliki jubilej ovaj zdravstveno-turistički centar dočekuje s ambicijama da postane lider u banjskom turizmu jugoistočne Evrope.

Boksit a.d. Milići: Želimo biti korak ispred drugih

MILIĆI - Od klasičnog preduzeća za istraživanje, proizvodnju i pripremu rude boksita, veoma uspješno valorizujući taj prirodni resurs, kompanija "Boksit" iz Milića razvila je i druge dopunske djelatnosti u kojima veoma uspješno posluje.

Reklame

Najčitanije