50 plus

"Mladegs Pak": Pouzdan partner svakom domaćinstvu

PRNJAVOR - Povezati domaćinstva, stvoriti nova radna mjesta i zajedno graditi uspješnu budućnost te postati pouzdan partner svakom domaćinstvu i biti dio svake trpeze, cilj je i misija renomiranog preduzeća "Mladegs Pak" iz Prnjavora, koje se nalazi u vrhu prehrambene industrije Republike Srpske.

NP "Kozara": Vazdušna banja za regeneraciju krvnih zrnaca

PRIJEDOR - Kozaru je prošle godine posjetilo 103.000 ljubitelja prirode i zdravog života, a što je rekord kada je ovaj nacionalni park u pitanju.

"Monting montaža": Klijentima se nametnuli kao logičan izbor

BIJELJINA - Stvaranjem pravnog ambijenta gdje se favorizuju domaće firme, zaustavio bi se, ili makar usporio, nekontrolisani odliv već uposlene stručne radne snage na tržište EU.

"Žitopeka" Banjaluka: Poštovanje kupaca najveća nagrada

BANJALUKA - Rad, disciplina i kvalitet proizvoda uz poštovanje tradicije, iskusne majstore, kvalitetan repromaterijal i savremenu tehnologiju osnovni su elementi za uspjeh i put ka izgradnji brenda "Žitopeka".

"Škrebić Company" - Partner velikih svjetskih brendova

TESLIĆ - Sa proizvedenih 2.000 pari gornjih dijelova obuće i 500 kompletnih komada na dnevnom nivou, Fabrika obuće "Škrebić Company" iz Teslića nalazi se u vrhu obućarske industrije u regionu.

'Destilacija Teslić' - Simbol saradnje čovjeka i prirode

TESLIĆ - Hemijska industrija "Destilacija Teslić" simbol je dugoročne uspješne saradnje čovjeka i prirode u nastojanju da se obezbijede kvalitetni proizvodi i omogući život na ovim prostorima.

"Banjalučka Pivara" - Ključ uspjeha po oprobanom receptu

BANJALUKA - U Banjaluci se za 140 godina mnogo toga promijenilo, ali recept za nektar pivo, najprepoznatljiviji domaći brend, je svih godina ostao isti i nije se mijenjao, a prema tvrdnjama na hiljade onih koji ga konzumiraju svakodnevno, nije ni bilo potrebe za tako nečim. Svaka kap pažljivo je osmišljena da zadovolji i najprobirljivija pivopijska nepca.

"Lanaco" Banjaluka: Radnici i početak i kraj uspjeha

BANJALUKA - Jedinstveni i prilagođeni proizvodi i usluge kroz kreiranje inovativnih rješenja posljednje generacije ono je što se klijentima nudi u kompaniji "Lanaco", a što je ujedno i misija ovog domaćeg tehnološkog giganta, koji je rođen prije 27 godina.

"Fagus"-Velika porodica predodređena za uspjeh

KOTOR VAROŠ - Osam zasebnih i podjednako uspješnih preduzeća sa oko 400 zaposlenih čini veliku porodicu koja posluje u okviru "Fagus grupacije" iz Kotor Varoša, jedne od vodećih kompanija u RS i BiH.

'Rapić' d.o.o. - Od pouzdanog uvoznika do uvaženog proizvođača

GRADIŠKA - Korišćenjem najmodernijih tehnologija u proizvodnji stočne hrane u fabrici "Farmofit", firma "Rapić" iz Gradiške na tržište plasira smješe koje po svom sastavu i performansama odgovaraju svim potrebama savremenih farmera.

Reklame

Najčitanije