50 plus

Nacionalni park "Sutjeska" vraća stari sjaj

TJENTIŠTE - Nacionalni park "Sutjeska" postavljen je na putanju razvoja, prosperiteta i zaštite i njegov stari sjaj će se uskoro vratiti, poručili su iz Uprave parka.

"Alpro" iz Vlasenice investira u budućnost

VLASENICA - Neprekidno širenje na nova tržišta, osvajanje novih kupaca, postizanje visokih standarda u kvalitetu proizvoda i usluga, a sve to uz zaštitu životne sredine, misija je preduzeća "Alpro" iz Vlasenice, a koje se bavi proizvodnjom aluminijumskih profila.

"Elgrad" d.o.o. Teslić: Radnici su naša najveća vrijednost

TESLIĆ - Od male radionice i zanatske radnje, preko elektrogradnje i trgovine do u konačnici prerade drveta i proizvodnje u kojoj je zaposleno 324 ljudi.

"Mlijekoprodukt" Kozarska Dubica: Kvalitetom do potrošača

KOZARSKA DUBICA - Razvoj novih proizvoda, jačanje brendova i povjerenja potrošača uz zadržavanje dostignutog vrhunskog kvaliteta glavni su planovi za budućnost "Mlijekoprodukta" iz Kozarske Dubice.

Olimpijski centar "Jahorina" cilja mjesto ski-šampiona

JAHORINA - Jahorina mora postati lider u regionu, kako zimskog, tako i svih drugih vidova turizma, koji se vežu za planinu i aktivnosti na planini tokom čitave godine.

"Petroprojekt" d.o.o. Bratunac: Inovativan pristup u procesu obrade drveta

BRATUNAC - Konstantno zadovoljavanje potreba kupaca kroz strategiju dugoročnog rasta, inovativnog pristupa i primjene novih tehnologija u procesu obrade drveta misija je kojom se vode u preduzeću "Petroprojekt" iz Bratunca.

"Sanino" d.o.o. Derventa: Kvalitet prepoznao i veliki "Adidas"

DERVENTA - Visok nivo kvaliteta, poštovanje rokova isporuke i profesionalnost u radu dosadašnja su opredjeljenja na kojima planiramo graditi našu budućnost, kažu u firmi "Sanino" iz Dervente, jednoj od najvećih u Republici Srpskoj kada je proizvodnja obuće u pitanju.

"Nova DIPO" spremna i za najveće zahtjeve tržišta

GRADIŠKA - Prva pilana u Bosni i Hercegovini, osnovana daleke 1855. godine, i dandanas radi i uspješno posluje, a svu svoju proizvodnju izvozi na strano tržište.

Planinsko selo usred ravnice - Etno selo Stanišići

BIJELJINA - Iz inspiracije jednog čovjeka i njegove nostalgije za postojbinom, nastalo je etno-selo Stanišići, jedinstveno ljudsko zdanje kod Bijeljine, koje svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vitaminka - Spoj modernog i tradicije glavni adut za budućnost

BANJALUKA - Banjalučka "Vitaminka", koja se sedam decenija bavi preradom voća i povrća te proizvodnjom sokova, i pored brojnih problema koje privrednicima donosi bh. tržište, ima velike planove za budućnost.

Reklame

Najčitanije