Aleksandar Savić

Proljećnu depresiju uzrokuju klonulost i manjak aktivnosti

Proljeće je za mnoge najljepše godišnje doba, baš zbog toga što je ovo vrijeme kada se budi priroda, ali na ljude se drugačije manifestuje pa većina osjeća pojačan umor, klonulost i unutrašnje nezadovoljstvo.

Sud prihvatio priznanje krivice: Berić i Savić idu na robiju za bombaški napad u Banjaluci

BANJALUKA - BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci prihvatio je sporazum o priznanju krivice koji su potpisali Banjalučanin Nenad Berić (37) i njegov sugrađanin Aleksandar Savić (32), te ih osudio na 10, odnosno devet godina robije za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Berić i Savić pristali na 19 godina robije za bombaški napad na profesora Šakotu

BANJALUKA - Nenad Berić (37) iz Banjaluke i njegov sugrađanin Aleksandar Savić (32) stavili su danas svoje potpise na sporazum o priznanju krivice za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Berić i Savić priznali bombaški napad na profesora Šakotu

BANJALUKA - Nenad Berić (37) i Aleksandar Savić (32) potpisali su Sporazum o priznanju krivice za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Okružni sud produžio pritvor Beriću i Saviću

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud produžio je pritvor za Nenada Berića /36/ i Aleksandra Savića /37/ iz Banjaluke, koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva profesora Spase Šakote u oktobru prošle godine u Banjaluci.

Detalji optužnice protiv Berića i Savića: Bombama na Šakotu nakon neispunjenog obećanja

BANJALUKA - Optužnicu protiv Nenada Berića i Aleksandra Savića, koja ih tereti za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu, potvrdio je Okružni sud u Banjaluci.

Beriću i Saviću jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubistva Šakote

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor Nenadu Beriću (36) i Aleksandru Saviću (37) iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivično djelo pokušaj teškog ubistva banjalučkog profesor Spase Šakote i izazivanje opšte opasnosti.

Najčitanije