Aleksandar Vulin

Vulin poručio Gabrijelu: Srbija neće priznati Kosovo

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas da Srbija neće priznati Kosovo.

Vučića u Zagrebu čeka zahtjev za smjenu Vulina

BEOGRAD - Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posjete Zagrebu i sastanka sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović očekuju mnoge teške teme, a biće mu ispostavljen i zahtjev za smjenu ministra odbrane Aleksandra Vulina, saznaje "Glas Srpske" u srpskim diplomatskim krugovima.

Vulin: Ustaštvo nikada nije izašlo iz političkog života Hrvatske

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da ustaštvo i ustaše nikada nisu izašle iz politike i javnog života Hrvatske i da očekuje da će predsjednika Srbije Aleksandra Vučića tokom njegove posjete Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i pokušati da dođu do njega.

Vulin: Pitanje KiM ne smijemo prepustiti EU birokratama

BEOGRAD - Rješavanje srpskog nacionalnog pitanja ne sme se prepustiti evropskim birokratama, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom preporuka iznijetih u Strategiji proširenja EU, da bi Srbija trebalo da postigne pravno-obavezujući sporazum sa Kosovom i Metohijom.

Vulin: Nisam ubeđen u iskrenost Hrvatske

BAČKA TOPOLA - Ministar odbrane Srbije Alksandar Vulin izjavio je danas da nije ubijeđen u iskrenost Hrvatske, čija predsjednica je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputila poziv za posjetu.

Vulin: Vučić ne treba ići u Hrvatsku

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin smatra da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne treba da ide u posjetu Hrvatskoj jer njegova mirovna politika tamo nema sagovornike.

Vulin: Protestna nota Zagreba dokaz da fašizam ne umire ni kada se vojno porazi

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je danas da je protestna nota koju je Hrvatska uputila Srbiji zbog izložbe o Jasenovcu u sjedištu UN u Njujorku "dokaz da fašizam ne umire kada se vojno porazi".

Vulin: Ko krije Jasenovac, krije zločine, slavi Oluju

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin danas je reagujući na optužbe Hrvatske povodom Izložbe o Jasenovcu koju je Srbija priredila u Njujorku ocijenio da "onaj ko pokušava da sakrije Jasenovac, taj sutra slavi Oluju, a onaj ko pokušava da sakrije ustaške zločine, taj ponovo obnavlja ustaše u Hrvatskoj koju danas vidimo".

Vulin: Opasno je ali Vućič treba da ide na Kosovo

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da ne zna kako će proći sutrašnja posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, pogotovo poslije pokušaja ubistva u Srebrenici kada je bio sasvim sam, ali da i pored opasnosti treba da ide i da bude sa Srbima.

Vulin: Priština da dostavi Srbiji sve podatke o ubistvu

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio danas da Srbija traži od Prištine i međunarodne zajednice da nam dostave sve podatke o ubistvu Olivera Ivanović, od snimaka do svjedočenja i slično.

Reklame

Najčitanije