Aleksandar Vulin

Vulin: Nastavićemo da se naoružavamo

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Vojska Srbije nastaviti da se naoružava i unapređuje položaj svog kadra, i najavio novu stategiju odbrane do kraja ove godine.

Vulin: Izetbegović čovek opasnih namera

BEOGRAD - Bakir Izetbegović je čovjek opasnih namjera, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom današnjeg istupa bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na pres konferenciji u Beogradu.

Vulin: Neprihvatljivo formiranje vojske Kosova

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je britanskom kolegi Marku Lankasteru tokom susreta u Beogradu da je za Srbiju potpuno neprihvatljivo formiranje vojske Kosova.

Vulin: Pokazatelj odnosa Bošnjaka i Hrvata tamo gdje nisu bili saveznici

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da presuda šestorici funkcionera Herceg-Bosne u Hagu pokazuje šta se dešavalo između Bošnjaka i Hrvata u BiH tamo gdje nisu bili saveznici.

Vulin: Bez obzira na ogromne pritiske, Srbija ostaje vojno neutralna

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su pritisci na Srbiju ogromni, ali da će Srbija ostati vojno neutralna.

Vulin: Potrebni su vanredni izbori zbog pritiska iz sveta

BEOGRAD - Predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin smatra da su Srbiji potrebni vanredni parlamentarni izbori zbog pritisaka koji, kako kaže, dolaze iz cijelog svijeta.

Vulin: Srbija neće ćutke posmatrati pretnje

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas da je bezbjednosna situacija u Srbija stabilna, ona je pod kontrolom i svi njeni građani mogu da budu sigurni i mirni, te poručio da Srbija neće ćutke posmarati prijetnje koje se upućuju Srbima i teritorijalnom integritetu našoj zemlji.

Vulin: Izetbegović je čovjek opasnih namjera

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da član predsjedništva BiH Bakir Izetbegović zna da za priznanje Kosova nikada neće dobiti podršku Srba i da do njega neće doći, te da Izetbegović svojom izjavom prijeti da ozbiljno destabilizuje BiH, ali i čitav region.

Vulin: Zlo terorizma osjetili Srbi u BiH ali to niko nije htio da vidi

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je vojna neutralnost jedini koncept koji može sačuvati Srbiju od svjetskih oluja koje mogu doći i do nje, ali da to ne znači da srpski narod ne prepoznaje zlo, posebno rastućeg terorizma, i neće ga ignorisati.

Vulin: Beogradu neizmjerno važna pomoć Moskve

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas na sastanku u Beogradu sa ruskim ministrom odbrane Sergejom Šojguom da Srbija mora da bude vojnički jaka da bi mogla da zadrži vojnu neutralnost i da joj je zato neizmjerno važna pomoć Rusije.

Reklame

Najčitanije