Aleksandar Vulin

Vulin: Pričom o granici Tači skreće pažnju sa ZSO

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da predsjednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači pričom o granici želi da skrene pažnju sa zajednice srpskih opština i Suda za ratne zločine terorističke OVK.

Dodik i Vulin: Uz pomoć Srbije ojačati namjensku industriju

BANJALUKA - Namjera Republike Srpske je da uz pomoć Srbije ojača svoju namjensku industriju koju je u proteklom periodu devastirao intervencionizam međunarodnog faktora, rekao je danas u Banjaluci Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske nakon sastanka s Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane Srbije.

Počeo sastanak Dodika i Vulina

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina.

Srpsko oružje predstavljeno u Parizu: "Nora", "Šumadija" i "Aleksandar" oduševili posjetioce

PARIZ - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je u Parizu, na Sajmu vojne tehnike "Evrosatori", štand "Jugoimporta — SDPR", najveći u glavnoj hali Sajma, na kom su izloženi proizvodi srpske odbrambene industrije, i tom prilikom poručio da Srbija ima čime da se pohvali.

Vulin: Na sreću Srbije vodi je Vučić, ne Janukovič

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin danas je povodom protesta vozača u Srbiji koji su u petak na sat vremena blokirali saobraćaj širom zemlje, istakao da niko ne može da prihvati ni podrži ljude koji smatraju da će svojom sebičnošću nešto promijeniti ili poboljšati.

Vulin: Stvaranje Velike Albanije opasnost za čitav Balkan

BEOGRAD - Stvaranje Velike Albanije je opasnost za mir i stabilnost na čitavom prostoru Balkana, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i ocjenio da će korak ka stvaranju Velike Albanije biti ukoliko Priština ukine granice i carinu sa Albanijom.

Vulin: Albanci sada napadaju i bebe

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da u selu Staro Gracko, na Kosovu i Metohiji, gdje su Albanci strijeljali srpske žeteoce, sada napadaju šestomjesečne bebe i hapse Srbe kada se usude da brane svoju djecu.

Vulin: Tišina međunarodne zajednice kad se napadaju Srbi

ČAČAK - Priština želi zemlju, ali ne želi Srbe na toj zemlji, izjavio je danas u Čačku ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, osuđujući napad na Srbe povratnike na Kosovo i Metohiju.

Vulin: Malo je naroda kao srpski koji znaju koliko vrijedi mir

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je u Vranju, na ispraćaju kontingenta Vojske Srbije u mirovnu operaciju u Libanu, da je malo zemalja kao što je Srbija i naroda kao što je srpski koji znaju koliko vrijedi mir.

Vulin: Ako EU postavlja KiM kao uslov, onda da menjamo prioritete spoljne politike

BEOGRAD - Ako je Evropskoj uniji ključan samo odnos prema kosmetskom problemu i ako postavlja uslove za koje zna da neće biti ispunjeni i traži opravdanje da Srbija ne bude njen član, onda treba razmisliti o promeni prioriteta naše spoljne politike, rekao je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin komentarišući izjavu šefa delegacije EU u Srbiji, Sema Fabricija da je odnos prema KiM ključni uslov za ulazak Srbije u EU.

Najčitanije