Andrija Mandić

Đukanović: Stiglo priznanje da je spreman atentat na Mandića

PODGORICA - Šef poslaničkog Kluba Demokratskog fronta (DF) u Skupštini Crne Gore Milutin Đukanović izjavio je danas da je Drago Pajković iz Berana, kao okrivljeni na jednom suđenju, jasno saopštio da je pripreman teroristički akt i da su inspektori crnogorske policije tražili od njega da izvrši atentat na lidera DF-a Andriju Mandića.

Lideri Demokratskog fronta traže pomoć od Lavrova

PODGORICA - Lideri DF-a Milan Knežević i Andrija Mandić zatražili su od ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova pomoć i obavijestili ga da je u slučaju "državni udar" koji se vodi pred crnogorskim pravosuđem kao umiješani pomenut i predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov, piše "Izvestija".

Mandić negirao krivicu za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori

PODGORICA - U nastavku suđenja za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine, jedan od optuženih, lider Demokratskog fronta Andrija Mandić, saopštio je danas da nije kriv za djelo koje mu se stavlja na teret. Tvrdi da je riječ o "lažnom državnom udaru", koji je osmišljen s ciljem da se odbrani vlast po svaku cijenu. Suđenje će biti nastavljeno u ponedjeljak u devet sati.

Mandić: Crna Gora je na ivici građanskog rata

PODGORICA - Lider opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić izjavio je da se Crna Gora nalazi "na ivici građanskog rata".

Najčitanije