Aplikacija

Aplikacija za studentsku apstinenciju od mobilnog telefona

Za školarce i studente zavisnost o ekranima predstavlja poseban problem, jer utiče na koncentraciju i učenje. Neka prijašnja istraživanja su pokazala kako je za smanjenje produktivnosti dovoljno već samo imati pametni telefon u vidokrugu, što donosi slabije ocjene.

Ova 3 programa premošćuju jaz između programera i dizajnera

Dizajneri i developeri su vrlo različita bića. Neko bi rekao da imaju veliki problem u saradnji, jer se međusobno ne razumiju, a sa druge strane, mnogi smatraju da oni zapravo ne mogu i ne žele da funkcionišu jedni bez drugih. Jedno je sigurno, u svakodnevnoj saradnji oni su povezani na toliko načina da i jedan i drugi posao nema previše smisla bez onog drugog.

Aplikacija koja vas vrijeđa sve dok ne odete na trening

Koliko je uspješna bila vaša rezolucija, odnosno odluka da redovno vježbate? Da idete još uvijek u teretanu? Trake za trčanje, tegovi, kućni bajs 'raj' za sve koji su odlučili da izgube koji kilogram viška.

Pomoću aplikacije otkrijte prisustvo bakterija u hrani

Američki naučnici razvili su aplikaciju za pametni telefon koja upozorava korisnika da li ima bakterija u hrani.

Mladi Mostarci napravili aplikaciju za upoznavanja i druženje

Aplikacijom do druženja i novih poznanstava, moto je kojim su se vodili mladi informatičari iz Mostara, koji su osmislili novi i brži način upoznavanja.

Odabrane najbolje aplikacije na m:tel app takmičenju

Srednjoškolci koji vole programiranje i imaju želju da se takmiče sa vršnjacima, imali su priliku da kreiraju mobilne aplikacije za Android ili iOS u okviru društveno odgovornog projekta m:tel app takmičenje.

Uz novu aplikaciju do informacija o predstavama u Banjaluci

U Banjaluci je danas predstavljena aplikacija BL teatar, pomoću koje korisnici mogu pratiti dešavanja u svim banjalučkim pozorištima, te rezervisati karte za predstave.

Aplikacija za fitnes otkrila američke tajne baze po cijelom svijetu

SAN FRANCISKO - Osjetljive informacije o djelatnosti američkih (i ne samo američkih) vojnika postale su široko dostupne zahvaljujući aplikaciji koju je napravila kompanija "Strava" (San Francisko) za ljude koji se bave sportom.

"Građanska patrola" za bolju komunikaciju

BANJALUKA - Aplikacija "Građanska patrola", koja će omogućiti lakšu i efikasniju komunikaciju između građana i gradskih službi, trebalo bi da bude dostupna od 1. marta.

Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije

Jedna od, uz WhatsApp i Viber, najpopularnijih aplikacija za dopisivanje putem mobilnih uređaja dobila je, na samom kraju 2017. godine, novu verziju, koja korisnicima nudi nove mogućnosti.

Najčitanije