Aston Martin

Aston Martin u tajnosti razvija konkurenta McLarenu

Aston Martin u tajnosti radi na novom hiper automobili u saradnji sa RedBull timom iz Formule 1, koji će biti konkurencija modelami poput McLaren P1 i Ferrari LaFerrari.

"Aston Martin" izlazi na berzu

LONDON - Ponukani dobrim poslovnim rezultatima i pozitivnim iskustvom "Ferrarija" na berzi, britanski proizvođač luksuznih sportskih automobila "Aston Martin" najavio je uvrštenje svojih akcija tokom ove godine.

Posljednji Bond prodaje svoj jedinstveni Aston Martin

Jedinstveni Aston Martin Vanquish koji je bio u vlasništvu Džejmsa Bonda, tačnije glumca Danijela Krega, biće prodat na aukciji.

Na prodaju Aston Martin Eltona Džona

Aston Martin Vantage koji je nekada pripadao britanskom pjevaču Eltonu Džonu biće prodat na auckiji koja se održava krajem februara u Vatvikšajru.

Aston Martin traži partnere u Kini

Nakon najprofitabilnije godine u posljednjoj deceniji, britanski Aston Martin nastavlja sa ambicioznim planovima proširenja.

Aston Martin priprema konkurenta Ferrariju 488 GTB

Aston Martin do 2021. planira da na tržište lansira sportski automobil sa centralno smještenim motorom koji bi bio konkurencija Ferrarijevom 488 GTB, Lamborghinijevom Huracanu, odnosno McLarenovom 720S, odnosno, ako koji od njih do tada bude zamenjen, njihovim nasljednicima.

Aston Martin će proizvesti rivala modelu Ferrari 488 GTB

Kompanija Aston Martin ima ozbiljne planove.

Aston Martin želi na 24 sata Le Mana

Šef Aston Martina, Endi Palmer, je priznao da bi volio da njegova kompanija učestvuje na trci 24 časa Le Mana sa novim super automobilom Valkyrie.

Evo kako zvuči novi Aston Martin Vantage

Prije nekoliko dana Aston Martin nam je ponosno predstavio svoj novi Vantage, za koji smo vidjeli da većinom izaziva pozitivne komentare. Sada se pojavio i snimak na kom možemo čuti kako zvuči AMG-ov agregat u ovom automobilu.

Aston Martin Vantage sa 500 KS

Nova sportska jurilica upravo je ono što Aston Martinu treba. Vrhunski i prelijepi 'sportak' koji će garantovati siguran prihod novca.

Najčitanije