Aston Martin

Aston Martin želi na 24 sata Le Mana

Šef Aston Martina, Endi Palmer, je priznao da bi volio da njegova kompanija učestvuje na trci 24 časa Le Mana sa novim super automobilom Valkyrie.

Evo kako zvuči novi Aston Martin Vantage

Prije nekoliko dana Aston Martin nam je ponosno predstavio svoj novi Vantage, za koji smo vidjeli da većinom izaziva pozitivne komentare. Sada se pojavio i snimak na kom možemo čuti kako zvuči AMG-ov agregat u ovom automobilu.

Aston Martin Vantage sa 500 KS

Nova sportska jurilica upravo je ono što Aston Martinu treba. Vrhunski i prelijepi 'sportak' koji će garantovati siguran prihod novca.

Aston Martin počastio ljubitelje "vukom"

Aston Martin je u ofanzivi, a za kraj mjeseca pripremio je pravu poslasticu.

Novi Aston Martin Vantage spreman za premijeru

Aston Martin je odabranim automobilskim novinarima poslao pozivnicu za predstojeću promociju nove generacije modela Vantage.

Vraća se Lagonda, ali ne uskoro

Ekspanzija Aston Martina donosi nekoliko potpuno novih modela i povratak imena Lagonda.

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin je predstavio svoj novi kabriolet koji, iskreno govoreći, izgleda sjajno. Iako sada možda i nije baš pravo vrijeme za predstavljanje kabrioleta, ako se u obzir uzme činjenica da je zima veoma blizu, Aston Martin izgleda ne misli tako.

Aston Martin želi u Formulu E

Električna revolucija u automobilskoj industriji "natjerala" je mnoge proizvođače da se uključe u takmičenje, koje je na početku odbijalo mnoge.

Aston Martin ide pod vodu

Aston Martin neće proizvoditi samo vrhunske sportske automobile, nego i podmornice. Britanski proizvođač, naime, dogovorio je saradnju s kompanijom Triton Submarines LLC, proizvođačem podvodnih vozila.

Aston Martin i Red Bull partneri od naredne godine

Od sljedeće godine, Aston Martin biće partner Red Bul rejsinga.

Reklame

Najčitanije