Banjaluka

"RyanAirom" letjeće 100.000 putnika iz Banjaluke

BANJALUKA, DABLIN - Irski avio-prevoznik "RyanAir" očekuje da će od naredne godine na linijama sa Aerodroma Banjaluka prevesti 100.000 putnika, rekao je "Nezavisnim" Robin Kili, direktor komunikacija te avio-kompanije.

Mještani Priječana strahuju od zmija i zaraza sa deponije

BANJALUKA - Divlje deponije i nekontrolisano odlaganje otpada u Priječanima veliki su problem mještana ovog banjalučkog naselja, jer broj divljih deponija raste.

Bez struje 18 banjalučkih ulica

Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od sedam do 14 časova struje neće imati dijelovi ulica Petra Velikog, Sarajevska, Ivana Milutinovića, Braće i sestara Oljača i Vojvode Prijezde, a od 8.30 do 10.30 dijelovi naselja Dragočaj, Ramići i Tunjice.

Građani 85. dan na skupu "Pravda za Davida"

BANJALUKA - Protesti građana okupljenih u grupi "Pravda za Davida" održani su i večeras su na Trgu Krajine u Banjaluci po 85. put, a otac stradalog mladića Davida Dragičevića ponovo je poslao poruku svom sinu na nebu, i kako tvrdi, i njegovim ubicama na zemlji.

Karanovac dobio dječije igralište

BANJALUKA - Mališani u Karanovcu dobili su novi prostor za igru, na kojem će se moći bezbrižno zabavljati, jer je juče otvoreno igralište u tom naselju pored stadiona FK Karanovac.

Banjalučki policajci spriječili muškarca da se ubije

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka spriječili su tridesetsedmogodišnjaka u namjeri da se ubije skokom sa mosta Venecija u ovom gradu, potvrđeno je "Nezavisnim".

U Banjaluci počinje gradnja 14 kilometara vodovodne mreže

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor preduzeća "Prijedorputevi" Radenko Crnogorac, potpisali su danas ugovor o izgradnji 14 kilometara vodovodne mreže podsistema "Zvijezda", u okviru velikog projekta "Crno vrelo".

Sudar u Banjaluci, povrijeđena četiri vozača

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi, u kojoj su sinoć u banjalučkom mjestu Mišin Han učestvovala četiri vozila, povrijeđena su sva četiri vozača, saznaju "Nezavisne".

Dodik i Vulin: Uz pomoć Srbije ojačati namjensku industriju

BANJALUKA - Namjera Republike Srpske je da uz pomoć Srbije ojača svoju namjensku industriju koju je u proteklom periodu devastirao intervencionizam međunarodnog faktora, rekao je danas u Banjaluci Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske nakon sastanka s Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane Srbije.

Efikasnija terapija za oboljele od melanoma

BANJALUKA - Četiri nova lijeka za oboljele od metastatskog melanoma, koji će omogućiti znatno efikasnije liječenje i kvalitetniji život oboljelima, finansiraće Fond zdravstvenog osiguranja (FZO) Republike Srpske.

Najčitanije