Banjaluka

Vozači oprez: Radar opet na ulazu u naselje Vrbanja, ograničenje 40

BANJALUKA - Na području koje operativno pokriva Policijska uprava (PU) Banjaluka u toku je pojačana kontrola učesnika u saobraćaju putem radarskog sistema ''Dual''.

Bez struje osam naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži, danas će bez struje biti osam naselja i osam ulica.

Novi detalji: Švedski avio-prevoznik BRA spaja Geteborg i Banjaluku

BANJALUKA - Iako su ovih dana u avio-kompaniji "Montefly" ćutali i nisu bili voljni otkriti detalje u vezi s linijom Geteborg - Banjaluka - Podgorica, "Nezavisne" saznaju da će na toj relaciji biti organizovana tri leta.

Fakultet u Srpskoj za godinu napustilo 2.340 studenata

BANJALUKA - Univerzitetima u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, koji muku muče sa nikad manjim interesovanjem svršenih srednjoškolaca za studijske programe, u posljednje vrijeme leđa masovno okreću i stariji studenti, pa se tako u 2015/2016. godini indeksa odreklo njih 2.340.

Raspisan konkurs za izbor direktora Centra za socijalni rad

BANJALUKA - Gradska uprava raspisala je konkurs za izbor direktora Centra za socijalni rad, koji bi naredne četiri godine trebalo da rukovodi tom ustanovom.

"Delta planet" u Banjaluci biće mali grad

BANJALUKA - Radovi na izgradnji budućeg šoping-centra "Delta planet" u Banjaluci teku planiranom dinamikom i tehnički prijem ovog objekta očekuje se do septembra 2018. godine, a korist od ovog centra imaće ne samo građani Banjaluke, nego i cijela RS.

Muzička čarolija Nine Badrić u Banjaluci

BANJALUKA - Interesovanje za koncert hrvatske muzičke dive Nine Badrić, koji će se 30. septembra s početkom u 20.30 održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel, je veliko.

Prvo inkluzivno dječje igralište otvoreno u Banjaluci

Mališani u naselju Obilićevo dobili su prvo novoizgrađeno inkluzivno dječje igralište "Svako dobro" u Ulici Starine Novaka i to zahvaljujući donaciji kompanije "Hemofarm" Banjaluka.

Poznata imena osumnjičenih za pokušaj ubistva Banjalučanina

BANJALUKA - Pripadnici PU Banjaluka uhapsili su dva lica zbog pokušaja ubistva tridesetjednogošnjeg Banjalučanina D.T., saznaju "Nezavisne".

Velika akcija MUP-a RS protiv dilera: Uhapšeno 28 lica, pretresi na 31 lokaciji

BANJALUKA - Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, sprovodi akciju "Petrićevac", usmjerenu na suzbijanje trgovine drogom, a do sada je uhapšeno 28 lica, i pretresena ja 31 lokacija, saznaju "Nezavisne".

Reklame

Najčitanije