Banjaluka

Misteriozna smrt stanovnika Banjaluke: Udarac u glavu koban za prosjaka

BANJALUKA - Mirko Lovrić (37), čije je tijelo pronađeno na lokalnom putu u banjalučkom naselju Dragočaj, preminuo je zbog povreda nastalih udarcem u glavu.

Grijanje na sječku drastično manje zagađuje

BANJALUKA - Nakon što su 2014. godine uvedene prve kotlovnice na biomasu, urađeno je poređenje s emisijom zagađenja kada je riječ o mazutu i biomasi (drvna sječka), koje je pokazalo da je zagađenje minimalno i drastično manje od onog koje je prouzrokovao mazut.

Traže rješenje problema viška radnika u banjalučkoj "Toplani", optužuju v.d. direktora za mobing

BANJALUKA - Predstavnici Sindikalne organizacije "Toplane" traže i dalje sastanak sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem u vezi sa rješavanjem problema viška radnika u tom preduzeću.

RUGIP ukida prenos ovlaštenja na gradske službenike: Radojičić traži da se ne koče projekti

BANJALUKA - Nastavljamo tradiciju loših odnosa s Republičkom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove i, iako se promijenila uprava i problemi možda nisu isti kao ranije, oni se nastavljaju.

Socijalističkoj partiji u Banjaluci pristupilo pet ljekara

BANJALUKA - Socijalističkoj partiji u Banjaluci pristupilo je pet ljekara, koji će pomoći u formiranju Savjeta za zdravstvo, rekao je Srni predsjednik Gradskog odbora ove stranke Goran Selak.

Banjalučki prevoznici prihvatili ponudu: Nove cijene karata od 1. marta

BANJALUKA - Od 1. marta cijena pojedinačne karte u javnom prevozu u Banjaluci u biće 1,80 KM umjesto 1,60 KM, mjesečne radničke karte na grupi linija 44 KM, a jedinstvene radničke 60,50 KM, jer su prevoznici pristali na prijedlog grada o povećanju cijene karata u prosjeku za sedam odsto.

Svi ujedinjeni za Borac na donatorskoj večeri

Donatorsko veče "Zajedno za Borac" okupilo je bivše i sadašnje sportiste, političare i privrednike, a svi su se ujedinili kako bi pomogli i podržali nekadašnjeg šampiona Evrope Rukometnog kluba Borac M:tel na putu ka starim stazama slave.

Do kraja godine šest kružnih tokova u Banjaluci

BANJALUKA - Ova godina će u Banjaluci biti u znaku saobraćaja, očekujemo završetak izgradnje šest kružnih raskrsnica, a u planu je završetak izgradnje mosta, kao i niza drugih saobraćajnica.

U Banjaluci uhapšen dvojac sa 14 kilograma skanka

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su S.M. (43) i M.Z. (29) iz Istočnog Sarajeva.

Radojičić i Petrović: Međusobna promocija u okviru građanskih manifestacija

BANJALUKA - Gradonačelnici Banjaluke i Trebinja, Igor Radojičić i Luka Petrović, dogovorili su danas da ova dva grada budu međusobno promovisana u okviru gradskih manifestacija iz oblasti kulture.

Reklame

Najčitanije