BiH

N/FS BiH: "Štitimo naš i pravilnik UEFA"

Nećemo dozvoliti narušavanje pravila, jer upravo UEFA vrši kontinuirani monitoring nad primjenom tih pravila, poručili su danas iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Mektić: Pravilnik o industrijskoj bezbjednosti nije u nadležnosti Vlade Srpske

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić tvrdi da Vlada Republike Srpske nema ništa sa Pravilnikom o industrijskoj bezbjednosti, jer je to, kako kaže, isključiva nadležnost Savjeta ministara.

Špigl: Ni milijarde EU ne mijenjaju činjenicu da je BiH nefunkcionalna

Nedjeljnik "Špigel" je u tekstu pod naslovom "Pastorčad kontinenta", navodi da Evropska unija gubi svoju privlačnost za stanovnike "prostora između Bosne i Makedonije"

Teletović se oprašta od dresa BiH?

Proslavljeni bh. košarkaš, Mirza Teletović neće biti na raspolaganju Dušku Vujoševiću za prestojeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini, saznaju "Nezavisne".

Povučena prijava protiv Gordane Tadić

SARAJEVO - Tužilac Tužilaštva BiH Miroslav Janjić povukao je disciplinsku prijavu protiv vršioca dužnosti glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gordane Tadić, koju je podnio zbog "nemara i nepažnje u vršenju dužnosti".

Apel na vozače da putovanja planiraju rano ujutru ili kasno naveče

BANJALUKA - Na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, a iz Auto-moto saveza/AMS/ Republike Srpske zbog visoke dnevne temperature vozačima preporučuju da putovanja planiraju u ranim jutarnjim ili kasnijim popodevnim časovima, te da uzimaju dovoljne količine tečnosti i prave češće pauze tokom vožnje.

Za jačanje bankarskog sektora 56,6 miliona evra

SARAJEVO - Savjet ministara BiH utvrdio je danas Prijedlog osnova za zaključivanje sporazuma o zajmu između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za projekat jačanja bankarskog sektora u vrijednosti 56,6 miliona evra.

Ivanić: EU da bude prisutnija u BiH

BRISEL- Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je danas predsjednika Savjeta EU Donalda Tuska i ostale evropske zvaničnike da EU bude prisutnija u BiH.

U Banjaluci redovna isporuka pasoša

BANJALUKA - Iz Policijske uprave /PU/ Banjaluka Srni je potvrđeno da im Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka /IDDEEA/ BiH već tri dana svakodnevno isporučuje putne isprave.

Savjet ministara bez rasprave o Krivičnom zakonu BiH

SARAJEVO -Vijeće ministara BiH danas nije usaglasilo Prijedlog izmjena i dopuna Krivičnog zakona BiH, a ministar pravde BiH Josip Grubeša zatražio je da mu se da dodatno vrijeme kako bi ga usaglasio.

Reklame

Najčitanije