Bijonse

Bijonse i Solanž "poljubile pod" na bini

Nakon što je prije dvije sedmice imaja nevjerovatan 105-minutni nastup na festivalu Coachella, koji je srušio sve rekorde gledanosti na YouTubeu, američka muzička diva Bijonse (36) prošli vikend napravila je jednako spektakularnu reprizu u kalifornijskom gradu Indiju.

Bijonse ušla u istoriju Koačela festival

R&B pjevačica Bijonse upisala se u istoriju Koačela festivala, a mnogi su njen nastup nazvali najboljim do sada nakon mnogobrojnih iznenađenja koje je tokom nastupa izvela.

Bijonse i Džej Zi zajedno na turneji

R’n’B zvijezda Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi najavili su da će održati zajedničku svjetsku turneju ovog ljeta i jeseni. Par će početi svoju turneju “On the Run II” 6. juna u Kardifu u Velsu.

Bijonse na strogoj dijeti zbog festivala

Još samo 44 dana je ostalo do poznatog američkog muzičkog festivala Coachella. Zato je vrijeme je za vegansku dijetu!

Bijonse snima duet sa Majom Nikolić?

Pred sam nastup na izboru za pjesmu Evrovizije, pjevačica Maja Nikolić otkriva da je specijalno zbog nje, u Beograd doputovao producent koji radi sa Bijonse!

Novi spot Džej Zija i Bjonse razbjesnio američke katolike

Video spot za pjesmu "Family Feud" (Porodična svađa), koji je u četvrtak objavljen na Jutjub kanalu repera Džej Zija, izazvao je bijes i ljutnju američke organizacije Katolička liga, koja je spot označila kao "eksploatatorski".

Ed Širan i Bijonse imaju "savršen duet"

Kad god Ed Širan i Bijonse objave pjesmu ili spot nastaje jagma u vrhu top-lista. Sada su se udružili, snimili duetsku verziju Širanove pjesme "Perfect" i već tri nedjelje niko ne može ni da priđe vrhu "Bilbordove" liste "vrelih" 100 numera.

Džej Zi priznao da je varao Bijonse

Nakon glasina o prevari i dva muzička albuma koji su potvrdili da u njihovom braku ima trzavica, Džej Zi je potvrdio da je varao svoju suprugu Bijonse.

Bijonse najplaćenija pjevačica

Posljednje dvije godine Tejlor Svift je bila prva na listi najviše plaćenih pjevačica. Ove godine smijenila ju je pop diva Bijonse, koja je za godinu dana zaradila 105 miliona dolara.

Bijonse prodala svoj šešir za 24 hiljade evra

Bijonse i Farel Vilijams prikupili su 40.000 dolara, odnosno oko 35.000 evra prodajom svojih ličnih predmeta, a novac je namijenjen neprofitnom projektu podizanja svijesti o transplantaciji pluća.

Najčitanije