Bijonse

Džej Zi priznao da je varao Bijonse

Nakon glasina o prevari i dva muzička albuma koji su potvrdili da u njihovom braku ima trzavica, Džej Zi je potvrdio da je varao svoju suprugu Bijonse.

Bijonse najplaćenija pjevačica

Posljednje dvije godine Tejlor Svift je bila prva na listi najviše plaćenih pjevačica. Ove godine smijenila ju je pop diva Bijonse, koja je za godinu dana zaradila 105 miliona dolara.

Bijonse prodala svoj šešir za 24 hiljade evra

Bijonse i Farel Vilijams prikupili su 40.000 dolara, odnosno oko 35.000 evra prodajom svojih ličnih predmeta, a novac je namijenjen neprofitnom projektu podizanja svijesti o transplantaciji pluća.

Mislite da je na fotografiji Bijonse? Pogledajte još jednom

Brojne poznate ličnosti kad tad susretnu se sa “običnim” ljudima koji nisu u svijetu šoubiznisa, a koji nenormalno liče na nekoga od njih.

Bijonse proglašena najljepšom ženom na svijetu

Američka pjevačica Bijonse zvanično je proglašena najljepšom ženom na svijetu.

Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Bijonse i Džej Zi ne mare što su naišli na kritiku javnosti kad su otkrili da su unajmi čak šest dadilja koje će čuvati samo blizance Sir Kartera i Rumi, već su ove nedjelje ponovo privukli pažnju jer je “iscurjela” informacija da su unajmili i ličnog batlera za najstariju kćerku.

Bijonsina muzika će se izučavati na Univerzitetu u Kopenhagenu

Studenti na Univerzitetu u Kopenhagenu će moći da slušaju predmet "Bijonse, pol i rasa", a na časove se već prijavilo 75 studenata.

Bijonse obećala pomoć rodnom Hjustonu

Američka pjevačica Bijonse, koja je rođena u Hjustonu, obećala je velikodušnu pomoć tom gradu koji je pogodila oluja „Harvi“.

Da li je Bijonse nakon porođaja posjetila plastičnog hirurga?

Bijonse (35) je odlučila da svoju figuru nakon porođaja dovede do savršenstva, pisali su prije nekoliko dana skoro svi svjetski mediji, pa je zbog toga posjetila i plastičnog hirurga.

Bijonse ne izlazi iz teretane

Pjevačica Bijonse (35) je već pokazala vitkiju liniju samo nekoliko sedmica nakon poroda blizanaca. Dječaka Sir Kartera i djevojčicu Rumi rodila je sredinom juna.

Reklame

Najčitanije