Bijonse

Bijonse ne izlazi iz teretane

Pjevačica Bijonse (35) je već pokazala vitkiju liniju samo nekoliko sedmica nakon poroda blizanaca. Dječaka Sir Kartera i djevojčicu Rumi rodila je sredinom juna.

Bijonse prošle godine zaradila 62 miliona dolara

Bilbord je objavio listu najplaćenijih izvođača, a na vrhu se i dalje nalazi Bijonse

Džej Zi: Preklinjao sam Bijonse da ostane

Popularni reper Džej Zi, muž ništa manje slavne pjevačice Bijonse, priznao je da njegov brak nije bio "100 odsto zasnovan na istini".

Džej Zi napisao stihove u kojima priznaje da je varao Bijonse

Tekst pjesme slavnog repera Džej-Zi u kome je uputio poruku izvinjenja svojoj ženi i djeci, podigao je cijeli svijet na noge.

Blizanci Bijonse i Džej Zija imaju žuticu

Muzički par Bijonse (35) i Džej Zi (47) postali su roditelji blizanaca Beje i Šona prije dvije sedmice.

Blizanci Džej-Zija i Bijonse dobili imena po roditeljima

Jedan od naslavnijih parova na svijetu Bijonse Noulz i Šon Karter, poznatiji kao Džej-Zi, nedavno su postali roditelji po drugi i treći put, jer je slavna pjevačica na svijet donijela blizance. Riječ je o djevojčici i dječaku, a sada su poznata i njihova imena.

Bijonse rodila blizance

Svjetski poznat par Bijonse i njen suprug Džej Z dobili su blizance u subotu naveče, piše list US Weekly pozivajući se na izvor blizak slavnom paru.

Paf Dedi najbogatija slavna ličnost

Časopis Forbes objavio je listu 100 najbogatijih slavnih ljudi iz svijeta zabave, na kojoj je na prvom mjestu 47-godišnji američki reper Didi, ranije poznat i kao Paf Dedi.

Bijonse planira kod kuće roditi blizance

Pjevačica je sa suprugom Đžej Z-jem (47) u uređenje vile u Los Anđelesu uložila oko 1.200.000 dolara jer blizance planira roditi kod kuće.

Kćerka Bijonse će prisustvovati njenom porođaju

Pjevačica Bijonse bi trebala roditi početkom juna, a još uvijek se ne zna pol blizanaca. Fanovi nagađaju da bi mogli biti djevojčica i dječak zbog njenih slika u plavom i rozom.

Reklame

Najčitanije