Bomba

Čistačica na autobuskoj stanici pronašla bombu

BJELOVAR - Čistačica, koja je čistila zapušteni dio autobuske stanice u Garešnici, pronašla je ručnu bombu M-91 koja potiče iz rata 90-tih, saopštila je u srijedu bjelovarska policija.

Zaprijetio da će sve policajce pobiti automatskom puškom

PRIJEDOR - Policija je uhapsila Prijedorčanina Z.C. (25) zbog sumnje da je pozvao servisni broj 122 i zaprijetio da će baciti bombu na policijsku stanicu i automatskom puškom pobiti sve policajce, saznaju "Nezavisne".

Evakuisana željeznička stanica, muškarac prijetio bombom

LONDON - Britanska policija uhapsila je muškarca koji je tvrdio da ima bombu, zbog čega je zatvorena londonska stanica podzemne željeznice "Čering kros".

Bačena ručna bomba na porodičnu kuću

NIŠ - Nepoznata osoba bacila je ručnu bombu jutros oko 2 sata u dvorište porodične kuće Petronija G. u naselju Brzi Brod u Nišu.

Osuđen na 12 godina zatvora zbog lažne bombe

MELBURN - Sud u Australiji izrekao je danas kaznu od 12 godina zatvora muškarcu iz Šri Lanke koji je prijetio da će aktivirati lažnu bombu u avionu kompanije "Malezija erlajns".

"Kašikarom" na kuću Darka Ilića

GRADIŠKA, BANJALUKA - Zasad nepoznati napadač bacio je bombu, najvjerovatnije "kašikaru", na nekoliko metara od kuće Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, a koja se nalazi u Kočićevu, opština Gradiška.

Na frizerski salon bačena bomba

MOSTAR - Na frizerski salon "Feniks" u Blagaju, vlasništvo E.A. noćas oko 1 sat bačena je za sada nepoznata eksplozivna naprava, ali niko nije povrijeđen, potvrdio je Feni portparol MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Pronađena bomba u blizini zgrade Vlade Srbije

BEOGRAD - Na parkingu u Ulici Admirala Geprata u blizini zgrade Vlade Srbije pronadjena je ručna bomba, nezvanično saznaje B92.

Atentat na predsjedavajućeg Gradskog vijeća Cazina

SARAJEVO - U Cazinu je rano jutros eksplodirala bomba postavljena ispod vozila predsjedavajućeg Gradskog vijeća Rifeta Hozanovića, a niko nije povrijeđen.

Desetoro povrijeđeno poslije lažne informacije o bombi

DŽAKARTA - Policija Indonezije saopštila je da je desetoro ljudi povrijeđeno u gužvi koja je nastala u avionu koji se pripremao za polijetanje sa ostrva Boreno kada je jedan putnik rekao da se u letjelici nalazi bomba, što se pokazalo netačnim.

Najčitanije