Bomba

Dojava o bombi prekinula koncert Seke Aleksić

SARAJEVO - Sarajevskoj policiji u petak naveče je nepoznata osoba putem telefona prijavila da je u klubu "My FACE" na Vilsonovom šetalištu nalazi bomba.

Bombaški napad u Somaliji, poginulo 20, povrijeđeno 15

MOGADIŠ - Najmanje 20 ošoba je poginulo, a 15 je povrijeđeno u eksploziji kamiona bombe u centru prijestonice Somalije, Mogadišu, saopštila je somalijska policija.

Muškarac se raznio bombom na splitskoj plaži

SPLIT - Muškarac koji je danas poslijepodne prijetio da će aktivirati eksplozivnu napravu na splitskoj plaži, to je i učinio, prenose hrvatski mediji. Policija je potvrdila da je za sada nepoznati muškarac izvršio samoubistvo.

Muškarac prijeti bombom na splitskoj plaži: Sklonite ljude da neko ne strada

SPLIT - Hrvatska policija ispraznila je popularnu splitsku plažu nakon što je muškarac nazvao 192, predstavio se i rekao da ima bombu i da je izvukao osigurač.

Britancu 15 godina robije jer je pokušao da napravi bombu

LONDON - Državljanin Velike Britanije Zahid Husein osuđen je na 15 godina zatvora zbog pokušaja da napravi bombu od "ekspres-lonca" i ukrasnih svjetiljki za božićnu jelku, saopšteno je iz britanskog tužilaštva.

Bacio bombu na terasu porodične kuće

STARI GRAD - Na području opštine Stari Grad jutros je aktivirana ručna bomba na terasi porodične kuće, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Lažna dojava: Nema bombe u Okružnom sudu u Banjaluci

BANJALUKA - Provjerama je utvrđeno da u Okružnom sudu u Banjaluci nije postavljena bomba.

"Nezavisne" otkrivaju: Šakota dao 30.000 KM za slobodu, a dobio bombe

BANJALUKA - Spaso Šakota (59), kontroverzni banjalučki profesor, dao je 30.000 KM sugrađaninu Nenadu Beriću (36), a ovaj je zauzvrat obećao da će mu srediti oslobađanje od optužbi, koje su ga teretile za zadovoljavanje polnih strasti pred učenicama.

Više od 100 novih lažnih dojava o bombama u Moskva

MOSKVA - Institucije u Moskvi su primile više od stotinu novih anonimnih dojava o bombama, saopšteno je iz ruske Federalne službe bezbjednosti (FSB).

Beriću i Saviću jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubistva Šakote

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor Nenadu Beriću (36) i Aleksandru Saviću (37) iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivično djelo pokušaj teškog ubistva banjalučkog profesor Spase Šakote i izazivanje opšte opasnosti.

Reklame

Najčitanije