Borac

Borac izbjegao suspenziju

FK Borac izmirili su dugovanja prema Nenadu Kisi (7.500 KM), Nebojši Runiću (10.000), Nemanji Vidoviću (3.000), Petru Kurčubiću (6.000), Čedomiru Ćulumu (4.000) i Gedeonu Guzini (9.000), dok je sa Radovanom Gajićem (17.780) potpisan reprogram potvrdio je Dejan Lukendić, direktor kluba što znači da će Banjalučani bez problema igrati meč 2. kola Lige za opstanak protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Čelik i Vitez izmirili dugove, u Borcu čekaju pet do 12?

Čelnici Čelika i Viteza izbjegli su suspenziju N/FS BiH pošto su izmirili dugove ili postigli reprograme sa bivšim fudbalerima. U istom problemu je bio i Borac, koji je do sinoć u ponoć imao rok da u Savez dostavi dokaze u izmirenju dugova. U suprotnom to mogu da urade do početka meča 2. kola Lige za opstanak, ali moraju da plate penal od 1.000 KM.

Treneri iz Borca odlaze, a ni klupu nisu zagrijali

Marko Maksimović, koji će voditi FK Borac u gostima kod Mladosti iz Doboj Kaknja, biće 13. trener Banjalučana u nepune tri sezone s tim da su Vlado Jagodić i Željko Vranješ u pomenutom periodu odradili dva mandata. Odlaskom Igora Jankovića nastavila se vrteška na Gradskom stadionu, a nakon sjednice Upravnog odbora kluba biće poznato ko će biti kandidati za novog trenera.

Janković napustio klupu Borca

Igor Janković više nije trener banjalučkog Borca.

Zrinjski zapeo u banjalučkom blatu

Fudbaleri banjalučkog Borca remizirali su sa Zrinjskim na domaćem terenu rezultatom 1:1 u 22. kolu BH Telekom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Premijer liga BiH: Lider gost u Banjaluci

Derbi meč 22. kola BHT Premijer lige BiH u Banjaluci igraju Borac i Zrinjski, a ovaj meč kao i svi današnji susreti je na programu od 15 časova.

"Nezavisne" dijele ulaznice za meč Borac - Zrinjski

"Nezavisne novine" dijele ulaznice za derbi meč 22. kola BHT Premijer lige BiH u kojem Borac u Banjaluci docekuje lidera i aktuelnog prvaka ekipu Zrinjskog.

"Svi vole da pobijede Borac"

Najviše strahujem od snažne odbrane u kojoj ekipa Maglaja daje 150 odsto svojih mogućnosti. Za svaki gol se morate dosta namučiti, čvrsta su ekipa. Zato smatram da bi nam brza igra, dobra organizacija i realizacija u napadu mogli donijeti pobjedu na ovom meču.

Banjalučani u 15. kolu Premijer lige BiH gostuju Maglaju

Najviše strahujem od snažne odbrane u kojoj ekipa Maglaja daje 150 odsto svojih mogućnosti. Za svaki gol se morate dosta namučiti, čvrsta su ekipa. Zato smatram da bi nam brza igra, dobra organizacija i realizacija u napadu mogli donijeti pobjedu na ovom meču.

Na Osmomartovskom turniru u Banjaluci seniorke i pionirke

Trideset šesti Osmomartovski turnir biće održan u subotu u Banjaluci u organizaciji Ženskog rukometnog kluba Borac, a osim domaćina, nastupiće Knežopoljka iz Kozarske Dubice, Doboj, Brod i Trn.

Najčitanije