Borac

Počele pripreme Kuglaškog kluba Borac: Cilj su titule

Ambicije u novoj sezoni su najveće i želimo da osvajamo trofeje, kao i da se što bolje predstavimo na međunarodnoj sceni (NBC kup u Apatinu), rekao je Nenad Talić, predsjednik Kuglaškog kluba Borac, koji je danas počeo pripreme za novu takmičarsku sezonu.

Srđan Savić oblači dres Borca

Banjalučanin Srđan Savić novi je rukometaš Borac M:tela s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Borac u Čelendž kupu na Baki

Rukometaši Borac M:tela sastaće se sa ekipom Baki iz Azerbejdžana u drugom kolu Čelendž kupa, odlučeno je danas žrijebom u Beču.

Lopovi upali u kancelarije RK Borac m:tel, obili petoro vrata

BANJALUKA - Lopovi su noćas obili petoro zaključanih vrata kako bi dospjeli do kancelarija Rukometnog kluba Borac M:tel, gdje od tehničkih stvari ništa nije odneseno, ali je ispremetana dokumentacija, pa nije isključeno da je ukraden dio dokumenata.

Borac slavi 92. rođendan

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke danas proslavlja 92. rođendan.

Daničić ostaje u Borcu

Rukometaš Goran Daničić produžio je ugovor sa banjalučkim Borac M:telom, na još jednu sezonu.

Potvrđeno "Nezavisnim": UEFA neće raspravljati o licenci Borca

Evropska fudbalska federacija (UEFA) neće raspravljati o eventualnom ostanku FK Borac u BHT Premijer ligi BiH, potvrđeno je "Nezavisnim" iz ove kuće fudbala. Kako nam je rečeno, to je stvar N/FS BiH, što znači da UEFA neće mijenjati odluku Komisije za licenciranje, koja Borcu nije izdala licencu za takmičenje.

Kneževićima prvi ugovori, stigao Dakić

Mladi rukometaši Nikola i Luka Knežević, djeca Borac M:tela, potpisali su danas prve profesionalne ugovore sa banjalučkim klubom. Takođe, Borac je produžio saradnju sa Vladanom Đurđevićem, te angažovao Milan Dakića iz šabačke Metaloplastike.

Vico Zeljković novi predsjednik Borca

Vico Zeljković, dosadašnji potpredsjednik FK Borac večeras je na vanrednoj izbornoj sjednici Skupštine kluba imenovan za novog predsjednika.

Najčitanije