Brucoši

Znanje investicija koju niko ne može oduzeti

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Ulažite u znanje, to je investicija koja je uvijek sa vama i koju vam ne može niko uzeti bilo gdje da se nalazite. Ulažite u znanje, jer je to nešto što se dijeljenjem umnožava. Budite na ponos roditeljima, Univerzitetu, Banjaluci i Republici Srpskoj.

Brucoši od ove godine i u četvrtom paviljonu

BANJALUKA - Konkurs za smještaj brucoša i studenata master studija u banjalučki Studentski centar "Nikola Tesla" objavljen je u petak, u kojem je novina da će brucoši od ove godine moći da konkurišu i za smještaj u četvrtom paviljonu centra.

Ostalo čak 300 mjesta za brucoše

BIHAĆ - Interesovanje studenata za upis na prvu godinu Univerziteta u Bihaću nikada nije bilo manje, pa se u novu akademsku godinu upisalo tek 406 studenata, što je najmanji broj u posljednjih desetak godina.

Prijemi ispit za buduće brucoše u RS: Na tri fakulteta već premašena kvota

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Na Medicinskom fakultetu, Fakultetu bezbjednosnih nauka i Filozofskom fakultetu u Banjaluci juče, prvog dana prijemnog ispita, vladala je najveća želja kod budućih brucoša da ostvare dobre rezultate i da baš oni prođu jer je premašena upisna kvota.

Budući brucoši bruse znanje za prijemni

BANJALUKA - Pripremna nastava za prijemne ispite na pojedinim fakultetima je već u toku, a zainteresovani za ove kurseve treba da izdvoje između 100 i 220 maraka.

Najčitanije