Crna Gora

Tramp: Zašto ratovati za Crnu Goru?

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp doveo je u pitanje NATO solidarnost time što je izrazio sumnju u potrebu da se ratuje za svakog člana ovog saveza, na primjer za Crnu Goru, navode portali za političku analitiku.

Poginuo mladić, djevojka teško povrijeđena

PODGORICA - Mladić čiji su inicijali M.V. (25) poginuo je kao pješak u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bečićima kod Budve, a teško je povrijeđena djevojka S.R. (24), oboje iz Srbije

Na aukciji u Crnoj Gori prodati državni zapisi vrijedni 18 miliona

PODGORICA - Na aukciji Centralne banke Crne Gore prodate su kratkoročne hartije od vrijednosti za 18 miliona evra, po prosječnoj stopi od 0,34 odsto i rokom dospijeća od 182 dana.

EP: Crna Gora neubjedljiva protiv Francuske

Vaterpolisti Crne Gore pobjedom su startovali Evropsko prvenstvo u Barseloni slavivši protiv reprezentacije Francuske 8:6.

Gužve na prelazima sa Bugarskom, Makedonijom i Crnom Gorom

BEOGRAD - U Srbiji je danas pojačan intenzitet saobraćaja, posebno na izlazu na graničnim prelazima ka Bugarskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, a čekanja su od jednog do četiri časa, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije /AMSS/.

Crnogorci zapljenom kokaina u Baru uništili akciju američke DEA-e

PODGORICA - Američka DEA godinu dana vodila je operaciju kontrolisane isporuke blizu 40 kilograma kokaina u sistemu za hlađenje kontejnera koji se naputovao svijetom, dok im crnogorski carinici vjerovatno nehotično nisu pokvarili posao.

Opozvan ambasador Crne Gore u Berlinu

PODGORICA - Vlada Crne Gore opozvala je ambasadora u Njemačkoj Ranka Vujačića, o čijem vraćanju je spekulisano još krajem prošle godine.

Kod ušća Bojane pronađeno više od 1,3 tone marihuane

PODGORICA - Službenici Uprave policije MUP-a Crne Gore danas su kod ušća rijeke Bojane pronašli 1.332 kilograma opojne droge marihuana.

Cijene u supermarketima u Crnoj Gori veće i do 40 odsto

HERCEG NOVI - Postalo je pravilo da početak ljetne turističke sezone na primorju obilježi i porast cijena u trgovinama. Ovoga puta, ako je suditi po reakciji potrošača, ali i po istraživanju Radio Jadrana iz Herceg Novog, došlo je do drastičnog skoka cijena mnogih artikala, u prosjeku od 20 do 40 odsto.

Mirku Velimiroviću uslovna kazna zbog "pokušaja terorizma"

PODGORICA - Viši sud u Podgorici kaznio je Mirka Velimirovića sa šest mjeseci zatvora uslovno na osnovu sporazuma o priznanju krivice tokom suđenja optuženima za državni udar u oktobru 2016. godine na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.

Najčitanije