Crna Gora

UEFA istražuje Crnu Goru zbog namještanja utakmica

Fudbalski savez Crne Gore obavjestio je javnost da su dvije utakmice tekuće sezone “predmet izvještaja relevantnih organa UEFA zbog sumnje u regularnost”.

Uhvaćen najveći mrki medvjed na Balkanu

PODGORICA - U Nacionalnom parku /NP/ Biogradska gora u Crnoj Gori jutros je uhvaćen i satelitskom ogrlicom markiran mrki medvjed, težak 255 kilograma.

Crna Gora i Albanija produžile sankcije Rusiji

Crna Gora, Albanija, Norveška i Ukrajina pridružile su se odluci Evropske unije o produženju sankcija Rusiji do 15. marta 2018, izjavila je šefica evropske diplomatije Federika Mogerini.

Crna Gora ima 48 milionera

PODGORICA- U Crnoj Gori ima 48 milionera, a najbogatiji među njima na računu ima 38,5 miliona evra, saopšteno je iz Centralne banke Crne Gore (CBCG).

Mandić negirao krivicu za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori

PODGORICA - U nastavku suđenja za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine, jedan od optuženih, lider Demokratskog fronta Andrija Mandić, saopštio je danas da nije kriv za djelo koje mu se stavlja na teret. Tvrdi da je riječ o "lažnom državnom udaru", koji je osmišljen s ciljem da se odbrani vlast po svaku cijenu. Suđenje će biti nastavljeno u ponedjeljak u devet sati.

Crnogorska policija na granici sa Albanijom zaplijenila 110 kg skanka

PODGORICA - Pripadnici crnogorske policija pronašli su i oduzela oko 110,5 kilograma marihuane tipa skank, na području Gusinja, na granici sa Albanijom.

Crna Gora udarila na Kavačane i Škaljarce: Evo šta su pronašli

PODGORICA - Da se kriminalci neće sakriti od pravde, kako je prije neki dan poručio direktor crnogorske UP Slavko Stojanović, pokazalo se danas, kada je crnogorska policija na području Herceg Novog, Kotora i Tivta izvela veliku policijsku akciju pod nazivom "Boka" pretresa stanova, objekata i vozila organizovih kriminalnih grupa Kavač i Škaljari, kao i njima bliskih lica.

Mlade Crnogorke poražene 22:0

Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore više nego neuspešno počela je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto je u meču prvog kola izgubila od Španije sa 22:0.

Hrvatska traži Sašu Sinđelića zbog ubistva

PODGORICA - Poslanik Demokratskog fronta /DF/ u crnogorskom parlamentu Slaven Radunović izjavio je danas da je pokrenut postupak izručenja Hrvatskoj Saše Sinđelića, svjedoka saradnika u slučaju navodnog državnog udara za vrijeme parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, koji je u Hrvatskoj osuđen na 21 godinu zatvora zbog ubista počinjenog 2002. godine.

Svetozaru Maroviću država uzima pet vikendica i šumu

PODGORICA - Imovina Svetozara Marovića koja je bila blokirana po nalogu Višeg suda i zahtjevu Specijalnog tužilaštva oduzeta je jer bivši potpredsjednik DPS-a nije uplatio u budžet 1,1 milion evra, kako je to bilo predviđeno sporazumom o priznanju krivice, piše Dan.

Reklame

Najčitanije