Demofest

UNESCO podržava "Demofest"

Pokrovitelj ovogodišnjeg "Demofesta" će biti i UNESCO, najvažnija organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu.

"Demofest" objavio konkurs za takmičarske sastave

Banjalučki muzički festival "Demofest" danas je, 11. put, otvorio konkurs za sve demo bendova iz zemalja regiona.

"Demofest" nominovan za najbolji festival u Evropi

Muzički festivali "Demofest" i "Exit" nominovani su za najprestižnije festivalske nagrade "European Festival Awards" (EFA), i to u glavnoj kategoriji - za najbolje festivale u Evropi.

"Demofest" ponovo među najboljima

BANJALUKA - Banjalučki "Demofest", najveći regionalni festival demo bendova, i ove godine se našao na "UK Festival Awards" listi, te je ponovo nominovan za ovu prestižnu nagradu u kategoriji "Best Overseas Festival", odnosno najbolji festival van Velike Britanije.

Idući "Demofest" od 19. do 21. jula

Nakon rekordne posjećenosti i uspješno okončanog jubilarnog izdanja, 11. "Demofest" će biti održan od 19. do 21. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Najbolji gitarista "Demofesta": Bitno nam je priznanje, tek posle dolazi novac

Osvojivši prvo mjesto na jubilarnom, desetom "Demofestu", uz to što su imali i najboljeg gitaristu festivala, alternativni rock bend iz Šapca interesantnog naziva "Slonz" apsolutni je pobjednik najpopularnijeg festivala demo bendova u regionu.

Proglašenjem pobjednika završen jubilarni 10. "Demofest"

BANJALUKA – Jubilarni, deseti "Demofest", najpoznatiji festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi završen je u subotu naveče proglašenjem pobjednika i nastupom legendarnih grupa "Dubioza kolektiv", "Bad copy" i Rudimental DJ set.

Pet sastava u finalu "Demofesta"

Sastavi "Stepa", "Fed Horses", "Pale Origins", "Wolfram" i "Slonz" plasirali su se u drugi krug i finale 10. festivala demo bendova - "Demofesta" nakon održane prve takmičarske večeri na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Nektar X Weiss – pivo sa okusom Demofesta!

BANJALUKA - Nakon specijalne festivalske limenke, Banjalučka pivara je pripremila još jedno iznenađenje u susret desetom rođendanu Nektar Demofesta, koji će biti održan od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Addiko zvanična partner banka Demofesta

BANJALUKA – Mario Ivanković, direktor Addiko Bank a.d. Banja Luka, i Brankica Janković, direktor Demofesta, potpisali su danas ugovor o sponzorstvu jubilarnog 10. izdanja ovog regionalnog muzičkog festivala.

Najčitanije