Denis Zvizdić

Zvizdić sa Ivanovim: Zajednički napredak i stabilnost ključ za razvoj regiona

SKOPLJE - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić razgovarao je danas u Skoplju sa predsjednikom Makedonije Đorđom Ivanovim o bilateralnim odnosima i regionalnoj saradnji, te su zaključili da su zajednički napredak i stabilnost zemalja zapadnog Balkana ključni faktori za razvoj regiona

Košarac: U protekle tri godine nikakve koristi od Savjeta ministara

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je da narodi i građani BiH, a posebno Republike Srpske, u protekle tri godine nisu imali nikakve koristi od Savjeta ministara na čijem je čelu bio kadar SDA Denis Zvizdić.

Zvizdić poručio Dodiku: Ovdje postoji samo jedna država, a to je BiH

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić osudio je izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je juče u Istočnom Sarajevu Republiku Srpsku nazvao državom.

Zvizdić: U Upitniku Evropske komisije nije bilo pitanje o broju stanovnika BiH

SARAJEVO – Denis Zvizdić, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, kazao je na današnjoj sjednici kako u Upitniku Evropske komisije nije bilo postavljeno nijedno pitanje koje se odnosi na broj stanovnika BiH.

Savjet ministara BiH zatražio da se mjere bezbjednosti podignu na najviši nivo

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić i njegovi zamjenici Mirko Šarović i Vjekoslav Bevanda zatražili su da se u BiH podignu mjere bezbjednosti na najviši nivo i da se poveća angažovanost pripadnika policijskih agencija na terenu.

Zvizdić: Budućnost BiH je u EU i NATO, nema nikakvog 'plana B'

SARAJEVO - Budućnost Bosne i Hercegovine je u Evropskoj uniji i NATO savezu, izjavio je predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Denis Zvizdić u intervjuu za Al Jazeeru.

Zvizdić: Izvjesno je da ćemo dobiti kandidatski status

MINHEN - Sasim je izvjesno da ćemo dobiti kandidatski status, kazao je za presjedavajući Savjeta ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić, koji učestvuje na Konferenciji o bezbjednosti u Minhenu

Zvizdić: Odgovaranje na Upitnik najkompleksija faza na putu BiH ka EU

MINHEN - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić rekao je danas u Minhenu tokom razgovora sa komesarom EU za susjedstvo i pregovore o proširenju Johanesom Hanom da proces odgovaranja na Upitnik Evropske komisije predstavlja završetak najkompleksnije faze na putu BiH ka EU.

Zvizdić u Minhenu: BiH dio globalne koalicije u borbi protiv terorizma

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je, na 54. međunarodnoj konferenciji o bezbjednosti u Minhenu, da je BiH dio globalne koalicije u borbi protiv terorizma, naglasivši da su svi u opasnosti od terorizma kako u regionu tako u Evropi i svijetu.

Zvizdić: Sve strategije EU regiju zamišljaju kao jedinstven ekonomski prostor

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je jutros na otvaranju Ekonomskog foruma BiH 2018. da o regionu zapadnog Balkana ne smijemo više razmišljati kao o pojedinačnim zemljama već kao o jedinstvenom ekonomskom prostoru koji velikim investitorima može ponuditi jako dobre uslove, jer smo tako tretirani u svim strategijama EU.

Najčitanije