Derventa

Dan planete Zemlje obilježen u Derventi, Trebinju i Palama

DERVENTA - Sportsko ribolovno društvo /SRD/ "Ukrina" iz Dervente organizovalo je danas, povodom Dana planete Zemlje, čišćenje obale rijeke Ukrine i uređenje takmičarske staze.

Meč u ženskoj košarci nakon 27 godina

Prvi put nakon 27 godina u Derventi je odigrana jedna košarkaška utakmica ženskih ekipa, a snage su odmjerili Jedinstvo iz Tuzle i Orlovi iz Banjaluke.

Čistačica "pomela" i 2.000 franaka

DERVENTA - Vlasnicu kuće u Derventi nesmotrenost je koštala i brige i problema, jer joj je ukradeno 2.000 švajcarskih franaka, a za tu krađu osumnjičena je Dervenćanka Danica M. (63), koja joj je čistila kuću.

Saobraćajna nezgoda na putu Doboj-Derventa

BANJALUKA - Na magistralnom putu Doboj-Derventa u mjestu Ritešić zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija otežano, jednom trakom, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Starica iz Dervente izvršila samoubistvo

DOBOJ - Osamdesetrogodišnja Fahira Jašarević izvršila je saomoubistvo, skočivši sa trećeg sprata stambene zgrade u Derventi, rečeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Dvoje povrijeđenih u sudaru renoa i kamiona

DOBOJ - Vozač i suvozač u automobilu "reno klio" povrijeđeni su prilikom sudara sa teretnim vozilom u mjestu Modran, u opštini Derventa, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Opljačkana pumpa u Derventi

DOBOJ - Maskirano lice jutros je, prijeteći oružjem, ukralo 900 KM od radnika benzinske pumpe "Dušanić" u Derventi, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Biciklistički karavan prolazi kroz Derventu

Biciklistički karavan 12. trke "Breograd - Banjaluka" i ove godine će proći kroz Derventu, dogovoreno je na sastanku načelnika opštine Derventa, Milorada Simića i direktora trke Vladimira Kuvalje.

"Unis" u novu godinu ušao sa starim problemima: Radnici traže plate, Uprava strateškog partnera

DERVENTA - Radnici Fabrike cijevi "Unis" iz Dervente u novu godinu su ušli sa starim problemima jer Uprava nije ispoštovala dogovoreno i izmirila im dio potraživanja na koji se obavezala protokolom iz prošle godine.

Prnjavor i Derventa neće ostati bez porodilišta?

DERVENTA, PRNJAVOR - Plač bebica u novogodišnjoj noći u vanbolničkim porodilištima u Derventi i Prnjavoru dobar je znak za ova porodilišta, kojima je prijetio katanac, jer će po svemu sudeći ona dobiti operacione sale u predviđenom roku, do juna, i tako nastaviti funkcionisati.

Najčitanije