Derventa

Promocija knjige Evite Bojkovac

DERVENTA - Promocija nove knjige dvanaestogodišnje Evite Bojkovac pod nazivom "Ružičasto sunce i plavi mjesec" biće održana večeras s početkom u 19 časova u Narodnoj biblioteci "Branko Radičević" u Derventi.

"K-uni" Derventa: Odgovorni prema radnicima i prema društvu

DERVENTA - Stalni rast proizvodnje, ulaganje u nove tehnologije i društvena odgovornost ono je po čemu je preduzeće "K-uni" prepozanatljivo u Derventi, lokalnoj zajednici u kojoj posluje još od 2001. godine.

Predstavljena knjiga "Priče sa Ukrine" Vojislava Novića

DERVENTA - U Derventi je promovisana knjiga "Priče sa Ukrine" autora Vojislava Novića

Promocija knjige "Priče sa Ukrine"

DERVENTA - U Narodnoj biblioteci "Branko Radičević" u Derventi večeras s početkom u 19 časova biće održana promocija nove knjige autora Vojislava Novića pod nazivom "Priče sa Ukrine".

Muškarac iz Njemačke pokušao da opljačka rodicu iz Dervente

DERVENTA - U Derventi je uhapšen muškarac N.H. iz Njemačke zbog sumnje da je pokušao da uzme novac od žene sa kojom je u srodstvu, došavši u njen stan gdje joj je prijetio verbalno i fizički, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Opština Derventa: Naši privrednici su najbolji ambasadori

DERVENTA - Visok nivo otvorenosti između lokalne uprave i privrednika, neposredan kontakt sa investitorima i, što je svakako važno, brzina izdavanja potrebne dokumentacije su faktori koji opredjeljuju strane investitore da ulažu u našu lokalnu zajednicu.

Penzioner iz Dervente u 82. godini skočio iz aviona sa padobranom

DERVENTA - Spasoje Vasilić iz Dervente u 82. godini života ispunio je svoj san – da sa padobranom skoči iz aviona sa oko 3.000 metara visine.

Sadržaji biblioteke u Derventi privlače i one koje knjiga ne zanima

DERVENTA - Da knjiga nije u krizi, svakodnevno dokazuju naši korisnici, koji i pored interneta i svih savremenih medija dolaze u biblioteku i voljni su da čitaju knjige, kazala je Mirjana Plisnić, direktorica Narodne biblioteke "Branko Radičević" u Derventi.

Festival etno muzike održan u Derventi

DERVENTA - Na Trgu pravoslavlja u Derventi održan je prvi Festival etno muzike na kojem je učestvovalo pet kulturno-umjetničkog društva i etno grupa.

Četvoro povrijeđenih u sudaru na magistralnom putu Doboj - Derventa

DOBOJ - Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu M-17 Doboj-Derventa, u mjestu Živinice, potvrđeno je za Policijskoj upravi Doboj.

Reklame

Najčitanije