Derventa

Održan drugi festival etno pjesme

U Derventi je održan Drugi festival etno pjesme, u organizaciji Srpskog kulturno-umjetničkog društva (SKUD) Derventa, u okviru "Velikogospojinskih svečanosti".

Festival etno-pjesme na Trgu pravoslavlja

DERVENTA - Festival etno-pjesme u organizaciji Srpskog kulturnog umjetničkog društva /SKUD/ "Derventa" biće održan sutra na Trgu pravoslavlja u Derventi.

Pokvareni traktor pregazio vlasnika pilane

DERVENTA - Pedesetdvogodišnji Dušan Maričić iz Dervente, vlasnik lokalne pilane, poginuo je u srijedu ujutru, kada ga je pregazio šumski traktor koji se otisnuo dok ga je pokušao popraviti, potvrđeno je "Nezavisnim".

Stravična smrt u Derventi: Šumski traktor se otisnuo i pregazio muškarca

DERVENTA - Pedesetdvogodišnji D.M. iz Dervente poginuo je juče nakon što je pao pod šumski traktor, kojeg je kobnih momenata popravljao.

Održan ljetni koncert " Bosiljak i prijatelji igraju za Derventu"

DERVENTA - U Derventi je održan Ljetni koncert folklora "Bosiljak i prijatelji igraju za Derventu", u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ mladih "Bosiljak" iz Dervente.

Završetak rekonstrukcije porodilišta do kraja godine

DERVENTA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je danas da će resorno ministarstvo novim rješenjem omogućiti lokalnoj zajednici i Domu zdravlja u Derventi da do kraja godine završe rekonstrukciju porodilišta u toj opštini.

Preminuo povrijeđeni Dervenćanin

DOBOJ - Lice sa inicijalima Ž. P. (50) iz Dervente podlegao je jutros Univerzitetskom kliničkom centru Banjaluka od povreda zadobijenih u sudaru dva vozila na magistralnom putu Derventa-Doboj, u mjestu Živinice, opština Derventa, potvrđeno je Srni iz dobojske policijske uprave.

Ispaljeno šest raketa na području Dervente

BANJALUKA - Protivgradna preventiva Republike Srpske saopštila je da je ispaljeno šest protivgradnih raketa na području opštine Derventa.

Govedarica: Radićemo u interesu svakog čovjeka

DERVENTA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je u Derventi da će raditi u interesu svakog čovjeka koji želi da živi i stvara i vidi perspektivu u Republici Srpskoj.

"Unis" bez struje, stečaj na pomolu

DERVENTA - Problemi za Fabriku cijevi "Unis" iz Dervente se ređaju kao na traci, a posljednji u nizu je onaj sa strujom, koja je isključena zbog nagomilanih dugovanja. Međutim, sve i da nije, proizvodnog procesa nema jer su radnici još od prošlog ponedjeljka u štrajku.

Najčitanije