Djevojčica

Povrijeđena osmogodišnja djevojčica

TUZLA - Osmogodišnja djevojčica nastanjena na području Gračanice povrijeđena je kada ju je udario automobil na lokalnom putu u mjestu Stjepan Polje u opštini Gračanica, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Dvogodišnja djevojčica i njeni "problemi" hit na internetu

Mila Stofer (2) trenutno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama.

Sve što treba da znate kada mezimica stigne kući

Iako današnji roditelji znaju dosta o roditeljstvu, savjeti nikada nisu na odmet. To se posebno odnosi na one koji imaju djevojčice, jer su one u nekim stvarima osjetljivije. Otkrivamo vam šta treba da znate kada u kuću dođe mala mezimica.

Djevojčica poginula prilikom prevrtanja traktora

ČAČAK - U čačanskom selu Vujetinci, prilikom slijetanja trakotra sa puta, poginula je osmogodišnja djevojčica, potvrđeno je u čačanskoj policiji.

Taksista pokušao silovati djevojčicu u Brčkom?

BRČKO - Majka jedne petnaestogodišnje Brčanke tvrdi da joj je kćerku pokušao silovati lokalni taksista, kojeg optužuje da je djevojčicu uvukao u pomoćnu prostoriju tamošnjeg stadiona, podupro vrata kolicima s krečom i kamenjem i počeo da je svuda dodiruje.

Djevojčica rodila bebu i bacila je u grmlje ispod mosta

PEKING - Kineski mediji prenijeli su ovih dana šokantnu priču o 12-godišnjoj djevojčici koja je rodila bebu i bacila je u grmlje ispod mosta.

Kuvajćanin biciklom teško povrijedio djevojčicu iz Jemena na Ilidži

SARAJEVO - U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Ilidži teško je povrijeđena šestogodišnja djevojčica porijeklom iz Jemena.

Pronađena djevojčica iz Doboja koja je od oca pobjegla u šumu

DOBOJ - Policajci su u ponedjeljak ujutru u šumi pronašli petnaestogodišnju tinejdžerku s područja Doboja, koja je, kako se sumnja, od kuće otišla zbog oca alkoholičara.

Majka djevojčice iz Istočnog Sarajeva: Moju kćerku je dječak udario prvi

ISTOČNO SARAJEVO - Moju četrnaestogodišnju kćerku je njen vršnjak prvi udario, a kada je moj muž kasnije otišao da ga upozori, bio je veoma bezobrazan, rekla je juče Sanja Tolo, majka djevojčice iz Istočnog Sarajeva.

Lakše povrijeđena desetogodišnja djevojčica

PALE - Desetogodišnja djevojčica lakše je povrijeđena kada ju je u ulici Nikole Tesle na Palama udario automobil "pasat karavan", kojim je upravljala žena čiji su inicijali N.Š.

Reklame

Najčitanije