Djevojčica

Istraživači otkrivaju misteriju mumije petogodišnje djevojčice

LEMONT - Istraživači Univerziteta Nortvestern i Nacionalne laboratorije Argon u blizini Čikaga upotrebom moderne tehnologije pokušavaju da razotkriju misterije mumije petogodišnje djevojčice, stare 1.800 godina.

Djevojčica pobjegla od roditelja i ukrcala se na avion

Sedmogodišnja djevojčica pobjegla je od svojih roditelja u Švajcarskoj, prošla bezbjednosne provjere i ušla u putnički avion bez prijave na let, prije nego što su je članovi posade primijetili i predali policiji, saopštio je portparol aerodroma u Ženevi.

Povrijeđena osmogodišnja djevojčica

TUZLA - Osmogodišnja djevojčica nastanjena na području Gračanice povrijeđena je kada ju je udario automobil na lokalnom putu u mjestu Stjepan Polje u opštini Gračanica, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Dvogodišnja djevojčica i njeni "problemi" hit na internetu

Mila Stofer (2) trenutno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama.

Sve što treba da znate kada mezimica stigne kući

Iako današnji roditelji znaju dosta o roditeljstvu, savjeti nikada nisu na odmet. To se posebno odnosi na one koji imaju djevojčice, jer su one u nekim stvarima osjetljivije. Otkrivamo vam šta treba da znate kada u kuću dođe mala mezimica.

Djevojčica poginula prilikom prevrtanja traktora

ČAČAK - U čačanskom selu Vujetinci, prilikom slijetanja trakotra sa puta, poginula je osmogodišnja djevojčica, potvrđeno je u čačanskoj policiji.

Taksista pokušao silovati djevojčicu u Brčkom?

BRČKO - Majka jedne petnaestogodišnje Brčanke tvrdi da joj je kćerku pokušao silovati lokalni taksista, kojeg optužuje da je djevojčicu uvukao u pomoćnu prostoriju tamošnjeg stadiona, podupro vrata kolicima s krečom i kamenjem i počeo da je svuda dodiruje.

Djevojčica rodila bebu i bacila je u grmlje ispod mosta

PEKING - Kineski mediji prenijeli su ovih dana šokantnu priču o 12-godišnjoj djevojčici koja je rodila bebu i bacila je u grmlje ispod mosta.

Kuvajćanin biciklom teško povrijedio djevojčicu iz Jemena na Ilidži

SARAJEVO - U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Ilidži teško je povrijeđena šestogodišnja djevojčica porijeklom iz Jemena.

Pronađena djevojčica iz Doboja koja je od oca pobjegla u šumu

DOBOJ - Policajci su u ponedjeljak ujutru u šumi pronašli petnaestogodišnju tinejdžerku s područja Doboja, koja je, kako se sumnja, od kuće otišla zbog oca alkoholičara.

Najčitanije