Djevojčica

Grupa od 17 muškaraca silovala 12-godišnju djevojčicu

NJU DELHI - Pred sudom u indijskom gradu Čenaju pojavilo se 17 muškaraca optuženih za višestruko silovanje 12-godišnje djevojčice u periodu od sedam mjeseci, od januara ove godine.

Ljekari UKC RS i roditelji zadovoljni oporavkom: Djevojčica iz Jezera čita i priča

BANJALUKA - H.O. (13) djevojčica iz Jezera koja je u poslednji čas spasena od utapanja, uprkos veoma teškom stanju u kojem je dovezena na Univerzitetsko-klinički centar RS, jer joj je bilo ugroženo više organa, odlično se opravila, pa sada priča, čita i razgovara i najvjerovatnije neće imati neuroloških deficita.

Djevojčica iz Jezera od ponedjeljka na fizikalnom tretmanu

BANJALUKA - Trinaestogodišnja djevojčica iz Jezera, koja je hospitalizovana nakon nezgode u jezeru Đol, dobrog je opšteg zdravstvenog stanja i mogla bi u ponedjeljak, 2. jula, biti otpuštena sa Odjeljenja pulmologije Klinike za dječije bolesti, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske /UKC/.

Djevojčica koja je spasena iz jezera ide na kućno liječenje

BANJALUKA - Trinaestogodišnja H.O. iz Jezera, koja je, dok je s godinu starijom sestrom učila plivati, potonula u jezeru Đol, dobrog je opšteg zdravstvenog stanja, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS), gdje je hospitalizovana.

Otkrivena pozadina priče "djevojčica i Tramp"

VAŠINGTON - Priča vezana za naslovnu stranu "Tajma" sa foto-ilustracijom uplakanog djeteta imigrantkinje iz Hondurasa koje stoji naspram Donalda Trampa dobila je novi obrt.

Nakon 30 godina riješili ubistvo djevojčice, uhapšeni roditelji

PARIZ - Francuska policija uhapsila je u utorak roditelje djevojčice koja je 1987. godine ubijena nedaleko od autoputa A10 u Francuskoj, javlja danas BBC.

Djevojčica iz Jezera i dalje na aparatima za mehaničku ventilaciju

BANJALUKA - Trinaestogodišnja djevojčica iz Jezera, koja je potonula u jezeru Đol dok je učila da pliva, i dalje se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju i sve prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Djevojčica iz Jezera i dalje na aparatima

BANJALUKA - Trinaestogodišnja djevojčica iz Jezera, koja je potonula u jezeru Đol dok je učila da pliva, nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Banjalučka policija traga za motociklistom koji je udario djevojčicu pa pobjegao

BANJALUKA - Policija traga za motociklistom koji je juče popodne u banjalučkom naselju Lauš motociklom udario učenicu, a potom pobjegao, saznaju "Nezavisne".

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena petogodišnja djevojčica

TUZLA - Tri lica, među kojima i petogodišnja djevojčica, povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije