Doboj

Kradljivci automobila "ordiniraju" od Doboja do Modriče

DOBOJ - Nakon višemjesečnog zatišja automobili su ponovo na meti razbojnika, koji su pred kraj 2017. godine počeli nanovo da "ordiniraju" na području koje operativno pokriva Policijska uprava (PU) Doboj.

Policajci u Doboju dobijaju novu zgradu

DOBOJ - Skoro četiri godine nakon što je u potpunosti oštećen u poplavama, objekat Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja biće srušen, a službenici će do okončanja gradnje novog zdanja posao obavljati u improvizovanim prostorijama Zemljoradničke zadruge.

Sve manje medicinara, ali i pacijenata u dobojskom Domu zdravlja

DOBOJ - Dom zdravlja u Doboju napuštaju ne samo radnici, nego i pacijenti, pa je ova zdravstvena ustanova u posljednjih pet godina ostala bez 10.000 korisnika, ali je broj pruženih usluga ostao isti.

Upravljao vozilom sa 2,24 promila alkohola

DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali N.G. sa područja ovog grada koji je vozio sa 2,24 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave.

Problem spornih objekata na dobojskoj tvrđavi: Od bespravne gradnje niklo partijsko prepucavanje

DOBOJ - Problem bespravno izgrađenih objekata na dobojskoj tvrđavi Gradina i njihovo rušenje pretvorilo se u partijsko prepucavanje, u kojem se nelegalna gradnja pokušava, kažu upućeni, sakriti iza navodnog političkog obračuna.

Apoteka u dubiozi, direktor proziva medije

DOBOJ - Potraga dobojske apoteke "Jovan Jovanović Zmaj" za strateškim partnerom koji bi ovu gradsku ustanovu trebalo da izvuče iz minusa od 2,7 miliona KM mogla bi da potraje jer javni poziv još nije objavljen.

Šamčanka lažno prijavila da je opljačkana u Modriči, a potom ostavljena pored puta

MODRIČA - M.Đ. sa područja Šamca prijavila je policiji u Modriči da je opljačkana 10. januara, a potom ostavljena na putu osumnjičena je za lažnu prijavu krivičnog djela i protiv nje je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Na javnoj raspravi tek trećina odbornika

DOBOJ - Javne rasprave nisu prevaziđene, smatraju odbornici u Skupštini grada Doboj, ali su za pojedine teme potpuno nepotrebne, a to je, kažu, potvrdio slab odziv odbornika na prvu raspravu u 2018.

Samo jedan oštećeni privrednik tužio Doboj zbog poplave

DOBOJ - Šta je spriječilo stotine dobojskih privrednika da kao i preduzeće "Saša Trade" tuže grad za naknadu štete nastale u katastrofalnim poplavama može se samo nagađati, jer većina o tome ne želi da govori.

Reklame

Najčitanije