Doboj

Povrijeđen pješak u Doboju

DOBOJ - Jedno lice povrijeđeno je rano jutros kada ga je udarilo vozilo na raskrsnici ulica Kralja Dragutina i Kralja Petra u Doboju.

Dobojski privrednici bježe u Stanare

DOBOJ - Zbog povoljnijih uslova za poslovanje u najmlađoj opštini u RS, preduzetnici odlaze u Stanare, upozoravaju u dobojskom Zanatsko-preduzetničkom udruženju, te navode da osim trgovina polovnom robom, nijedna druga djelatnost u Doboju ne doživljava procvat.

Stan na dan - zarada i do 1000 KM

BANJALUKA - Iznajmljivanje stana na dan sve je popularniji vid zakupa nekretnina u Republici Srpskoj, a vlasnici nekretnina kažu da u sezoni mjesečno zarade i do 1.000 maraka.

Raseljeni se smrzavaju u Domu penzionera, nadležni im poručili da sami poprave grijanje

DOBOJ - Umjesto da tokom ljeta spriječe uništavanje vrelovodnih instalacija u Domu penzionera u Doboju, koji služi za smještaj izbjeglih i raseljenih, korisnici ovog kolektivnog centra ponovo su u pomoć pozvali medije, te im se požalili da su radijatori u sobama hladni, iako je sezona grijanja počela prije desetak dana.

Bolnica traži od stažista da sami plaćaju obaveze državi

DOBOJ - Medicinske sestre i tehničari koji žele u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju da odrade pripravnički staž moraće svojim novcem da plate troškove koji nastaju njihovom prijavom u Poresku upravu RS.

Pijana Dobojka udarila čašom sugrađanina, pa lupala u policijskoj stanici

DOBOJ - Policija je uhapsila Dobojku Sandru N. koja je vidno pijana staklenom čašom udarila O.B, gosta lokalnog ugostiteljskog objekta "Tifani", ali se nije smirila ni u Policijskoj stanici, gdje je lupala po vratima prostorije za zadržavanje, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Izbačen, pa u klub uletio golfom

DOBOJ - Policija je uhapsila M.M. iz Doboja, osumnjičenog da je golfom uletio u lokalni noćni klub "Baron", iz kojeg je prethodno izbačen.

Dobojska bolnica ne može da radi bez pomoći

DOBOJ - Milorad Živković, v.d. direktora dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", kaže da ta zdravstvena ustanova ne može da radi i funkcioniše bez ozbiljne pomoći Vlade i resornog ministarstva.

Nijedna škola u Doboju nema protivpožarni alarm

DOBOJ - Nijedna dobojska osnovna škola nema protivpožarni alarm, u nekima od njih ni hidrantske mreže nisu u funkciji, kažu direktori ovih obrazovnih ustanova, pa bi u slučaju velikog požara gašenje bilo otežano.

Četiri đaka izbačena iz Doma učenika u Doboju zbog incidenta

DOBOJ - Zbog fotografije na kojoj se vide gljive u kupatilu Doma učenika u Doboju, bez mjesta u ovoj ustanovi su navodno ostale tri srednjoškolke, a još dva đaka bi mogla biti izbačena iz svojih soba.

Reklame

Najčitanije