Dojava o bombi

Lažna dojava o bombi u Kijevu, otvorene metro stanice

KIJEV - Metro stanice u ukrajinskoj prijestonici ponovo su otvorene nakon dojave o bombi za koju se ispostavilo da je lažna, a koja se desila uoči večerašnjeg finala Lige šampiona u fudbalu između Liverpula i Real Madrida.

Evakuisana zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije

MOSKVA - Zaposleni u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova u Moskvi evakuisani su iz zgrade nakon anonimnog poziva o mogućoj eksploziji u zgradi Ministarstva, izjavio je izvor iz moskovske hitne službe.

Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u "Džungli"

DOBOJ - Dobojskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u prostorijama ugostiteljskog objekta "Džungla" u Doboju postavljena bomba, zbog čega je prekinut koncert pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

Dojava o bombi u Kantonalnom sudu u Sarajevu

SARAJEVO - Zgrada Kantonalnog suda u Sarajevu evakuisana je zbog dojave o bombi, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Nove dojave o bombama u dvije sarajevske škole

SARAJEVO - Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo jutros je dojavljeno da su u dvije srednje škole u Sarajevu postavljene eksplozivne naprave, rečeno je u MUP-u.

Lažna dojava o bombi u prijedorskom ugostiteljskom objektu

PRIJEDOR - Dojava o bombi u ugostiteljskom objektu u centru Prijedora, koja je upućena prijedorskoj policiji, bila je lažna, saopštila je Policijska uprava Prijedor.

Lažna dojava o bombi u prijedorskom sudu

PRIJEDOR - ​Dojava o postavljanju eksplozivne naprave u zgradi Okružnog suda u Prijedoru bila je lažna, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Novi talas lažnih dojava u Rusiji

MOSKVA - Više škola, trgovinskih centara i Akademija lijepih umjetnosti u Sankt Peterburgu je evakuisano usljed novog talasa lažnih dojava o bombama, prenijeli su ruski mediji.

Dojava o bombi prekinula koncert Seke Aleksić

SARAJEVO - Sarajevskoj policiji u petak naveče je nepoznata osoba putem telefona prijavila da je u klubu "My FACE" na Vilsonovom šetalištu nalazi bomba.

Više od 100 novih lažnih dojava o bombama u Moskva

MOSKVA - Institucije u Moskvi su primile više od stotinu novih anonimnih dojava o bombama, saopšteno je iz ruske Federalne službe bezbjednosti (FSB).

Najčitanije