Donald Tramp

Tramp ponovo kritikuje igrače NFL jer kleče za vrijeme himne

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp ponovo je kritikovao igrače NFL lige, jer kleče za vrijeme intoniranja nacionalne himne.

Hejli: Prijetnjama Iranu, Tramp jača poziciju prema Sjevernoj Koreji

VAŠINGTON - Američka ambasadorka u UN Niki Hejli kaže da predsjednik SAD Donald Tramp jača svoju sposobnost da riješi nuklearnu krizu sa Sjevernom Korejom, prijeteći da će napustiti nuklearni sporazum sa Iranom.

Tramp: Amerika bi mogla potpuno da istupi iz sporazuma sa Iranom

VAŠINGTON - Postoji realna mogućnost da SAD potpuno istupe iz Zajedničkog sveobuhvatnog plana akcije (JCPOA), sporazuma koji je sa Iranom potpisan 2015. godine, izjavio je predsjednik SAD Donald Tramp.

Tilerson tumači Trampa: Diplomatski dok ne padne prva bomba

VAŠINGTON - Državni sekretar SAD Reks Tilerson izjavio je za CNN danas da mu je američki predsjednik Donald Tramp dao instrukcije da nastavi diplomatske napore ka smirivanju napetosti sa Sjevernom Korejom, kazavši da će se "ti diplomatski napori nastaviti dok ne padne prva bomba", prenosi Rojters.

Klinton: Trampova odluka o Iranu veoma opasna

VAŠINGTON - Bivša demokratska kandidatkinja na predsjedničkim izborima, Hilari Klinton ocijenila je da je bi povlačanje SAD iz iranskog nuklearnog sporazuma bilo opasno.

Tramp izjavio da se "sastao sam sa sobom"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp opet je postao meta kritika javnosti zbog izjave da se sastao s "predsjednikom Američkih Djevičanskih ostrva".

Berlin: Trampova odluka Evropi približava opasnost od rata

BERLIN - Odluka američkog predsjednika Donalda Trampa da ne potvrdi nuklearni sporazum sa Iranom mogao bi opasnost od rata približiti Evropi, upozorio je njemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel.

Keri: Tramp odlukom o Iranu stvara međunarodnu krizu

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp svojom odlukom o nuklearnom sporazumu sa Iranom stvara međunarodnu krizu i ugrožava nacionalne interese u oblasti bezbjednosti i interese američkih saveznika, smatra bivši američki državni sekretar Džon Keri.

Rohani: SAD protiv iranskog naroda više nego ikada

TEHERAN - Predsjednik Irana Hasan Rohani rekao je predsjednik SAD Donald Tramp "više nego ikad protiv iranskog naroda".

Dodik: Ambasadorka SAD upravlja BiH, Tramp bi mi skinuo sankcije da može

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tvrdi da Bosnom i Hercegovinom upravlja ambasadorka SAD Morin Kormak i da je ona postavila sudije koje su oslobodile Nasera Orića.

Reklame

Najčitanije