Dragan ČAvić

Čavić traži od SDS-a i PDP-a da što prije saopšte imena zajedničkih kandidata

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić zatražio je danas od SDS-a i PDP-a da što prije saopšte imena zajedničkih kandidata za najvažnije funkcije na narednim opštim izborima, jer u protivnom, kako je rekao, NDP neće više čekati.

Opozicija napustila zasjedanje parlamenta

BANJALUKA – Opozicija je upravo napustila zasjedanje Narodne skupštine RS.

Čavić: Dejtonski sporazum Srbima donio državnost i suverenitet

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je da je Dejtonski mirovni sporazum donio Srbima, kao konstitutivnom narodu, državnost i suverenitet u BiH, te dao mogućnost razvoja i da slobodno grade svoju budućnost.

Tekst sporazuma o principima političkog djelovanja koji je napisao SzP

BANJALUKA - Predsjednici opozicionih stranaka SDS-a Vukota Govedarica, PDP-a Branislav Borenović i NDP-a Dragan Čavić ponudili su danas na sastanku sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, tekst Sporazuma o principima političkog djelovanja.

Vlast i opozicija do sporazuma preko zajedničke komisije

BANJALUKA - Nedeljko Čubrilovic, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS), rekao je nakon sastanka sa predstavnicima političkih partija da je dogovoreno da se formira komisija koja će raditi na sporazumu "O principima političkog djelovanja i koordinacije".

Počeo sastanak Čubrilovića sa liderima političkih partija

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića sa liderima vladajućih i opozicionih stranaka u Republici Srpskoj na kojem će se raspravljati o radu Narodne skupštine u tekućem mandatu.

Čavić: Postoji razlog da vjerujemo da se pojedinci prisluškuju

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić upozorio je danas da ima razloga da vjeruje da se na svim nivoima u BiH, gdje god postoji tehnika za praćenje, ona koristi na način koji nije dozvoljen zakonom.

Opozicija jednoglasna: Dodik otkazivanjem referenduma ispunio nalog strancima

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, i vladajuća većina ispunili su nalog strancima i otkazali referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH, istakli su predstavnici opozicije.

Čavić: Radukić imenovan nezakonito

BANJALUKA - Dragan Čavić, predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP), rekao je da je skandalozno donošenje nezakonitih odluka, misleći na imenovanje Jove Radukića za vršioca dužnosti Službe za reviziju.

Čavić: Pozivam Dodika da održi referendum koji je izglasao

BANJALUKA- Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je danas da vlast u Republici Srpskoj mora da održi referendum u RS o Sudu i Tužilaštvu BiH, jer o tome postoji usvojena odluka Narodne skupštine RS-a, ocijenivši da je licemjerno i cinično da se predsjednik RS-a Milorad Dodik krije iza opozicije, čije ga mišljenje i ne interesuje.

Reklame

Najčitanije