Dragan ČAvić

Čavić: Iz BiH je trebalo izbaciti i escajg za noževe

BANJALUKA - Ako se mene pita, iz Bosne i Hercegovine je trebalo izbaciti i escajg za noževe, rekao je Dragan Čavić, predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) komentarišući naoružavanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS).

Čavić: Imaćemo parlamentaran status

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić smatra da će ova stranka na ovogodišnjim opštim izborima sigurno obezbijediti parlamentaran status u Narodnoj skupštini Republike Srpske, najmanje u obimu kakav danas ima.

Cvijanović: Da li će građani Čaviću oprostiti lažni izvještaj o Srebrenici?

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je lideru NDP-a Draganu Čaviću da, umjesto što gradi priču o njenoj navodnoj korupciji, treba da se zapita da li mu građani Srpske mogu oprostiti lažni izvještaj o Srebrenici koji je potpisao po želji stranaca.

Čavić: Da smo u vlasti penzije bi bile povećane 10 odsto

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demnokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izjavio je da u Republici Srpskoj hitno treba povećati penzije te da bi, kada bi NDP bio dio izvršne vlasti, penzije od 1. januara iduće godine bile povećane za deset odsto.

Potvrđena pisanja "Nezavisnih": NDP traži da Čavić bude mandatar

BANJALUKA - Predsjedništvo NDP-a donijelo je danas odluku da predsjednik te partije Dragan Čavić bude kandidat za predsjednika Vlade Republike Srpske, s obzirom da ta partija nije učestvovala u predlaganju kandidata Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

Čavić premijer ili podrška Ivaniću i Govedarici na ledu

BANJALUKA - Kandidatura Dragana Čavića, lidera Narodnog demokratskog pokreta (NDP), za poziciju budućeg predsjednika Vlade RS uslov je za podršku ove partije kandidatima Saveza za promjene (SzP) za pozicije predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz RS na opštim oktobarskim izborima.

U FBiH svečano za 1. mart, u RS ogorčenje

SARAJEVO, BANJALUKA - Svečanim prijemima, sjednicama i posjetama mjestima stradanja zvaničnici FBiH i pojedinci iz zajedničkih institucija BiH proslavili su 1. mart, Dan nezavisnosti BiH, koji se u Republici Srpskoj ne doživljava i ne slavi.

Čavić: Vlada za lobiranje u Americi potrošila 30 miliona dolara

BANJALUKA – Prema podacima američkog Ministarstva pravde RS je za lobiranje od 2007. do kraja 2017. izdvojila 18 miliona dolara, a Vlada RS nije nikad obrazložila kako su ta sredstva utrošena, rekao je Dragan Čavić, predsjednik NDP-a na pres konferenciji u Narodnoj skupštini RS.

Čavić: SNSD izborom novih revizora sahranio Glavnu službu za reviziju

BANJALUKA – Izborom Jove Radukića za glavnog i Božane Trninić za zamjenicu glavnog revizora SNSD je u političkom smislu sahranio Glavnu službu za reviziju RS, tvrdi Dragan Čavić, član komisije koja je učestvovala u izboru.

Čavić: Podnijećemo tužbe zbog nabavke radara za MUP RS

BANJALUKA – NDP sa kolegama iz SDS i PDP razmatra da podnese inicijativu Ustavnom sudu RS radi osporavanja odluke o nabavci radara za Ministarstvo unutrašnjih poslova RS u sklopu javno privatnog partnerstva, rekao je Dragan Čavić, predsjednik NDP-a.

Najčitanije