Dragan ČAvić

Čavić: Građanima potreban mir

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a, Dragan Čavić, rekao je da su građanima potrebni mir i poštenje i društvo u kojem će svi vjerovati u bolje sutra.

NDP u kampanju pod sloganom "Tri koraka za bolju Srpsku"

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) u izbornoj kampanji nastupiće pod sloganom "Tri koraka za bolju Srpsku", odlučeno je na sjednici Predsjedništva stranke, koja je danas održana u Banjaluci.

Čavić nakon razgovora sa Lepirom o slučaju "Dragičević": Dobio sam tražene informacije

BANJALUKA - Narodni poslanik Dragan Čavić rekao je da je upravo o slučaju "Dragičević" razgovarao sa Želimirom Lepirom, glavnim banjalučkim okružnim javnim tužiocem, te da je od njega dobio tražene informacije.

Čavić: Tužilaštvo 29. juna donijelo naredbu o sprovođenju istrage

BANJALUKA - Poslanik NDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dragan Čavić tvrdi da je Okružno tužilaštvo u Banjaluci donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv NN lica zbog ubistva Davida Dragičevića.

Govedarica: Osnovna potreba naroda je da osjeti da je ravnopravan

PRIJEDOR - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je osnovna potreba naroda da osjeti da je ravanopravan i da postoji pravda.

Govedarica: Sa Ivanićem i Čavićem moguće je napraviti hrabre korake

BANJALUKA - Kandidat Saveza za promjene (SzP) za predsjednika Republike Srpske, Vukota Govedarica, rekao je da želi da pobijedi na predstojećim opštim izborima i da smatra da se sa počasnim predsjednikom PDP-a Mladenom Ivanićem i liderom NDP-a Draganom Čavićem mogu napraviti hrabri i odlučujući koraci.

Čavić: Direktno otimanje imovine Srba i nastavak etničkog čišćenja

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je danas Srni da svaka odluka koja ide u pravcu uskraćivanja prava vlasništva nad imovinom licima koja su odsutna iz Federacije BiH /FBiH/ predstavlja direktno otimanje njihove imovine, ali i podstiče nastavak etničkog čišćenja.

Čavić: Sutra potpisivanje koalicionog sporazuma Saveza za promjene

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić najavio je da će sutra biti potpisan koalicioni sporazum partija okupljenih u Savez za promjene.

Čavić: Ako budem premijer RS, penzije će biti veće za 10 odsto

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić tvrdi da će, ukoliko Savez za promjene pobijedi na predstojećim izborima, penzije u RS biti povećane za 10 odsto od 2019. godine.

Čavić: Vlast krši zakon odlukama od zaduženjima

BANJALUKA - Poslanik NDP-a Dragan Čavić upozorio je danas da izmjena Odluke o dugoročnom zaduživanju RS za 2018., koje bi sa 477 miliona trebalo biti povećano na iznos do 540.126.000 KM, nije u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu, kao ni predloženi rebalans entitetskog budžeta.

Najčitanije