Dragan Čović

Čović i Vučić o odnosima hrvatskog i srpskog naroda

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas su u Beogradu razgovarali o daljem unapređenju odnosa dvije zemlje, sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda, te o situaciji u regionu.

Čović: Naći ko je falsifikovao dokument o mom boravku u Rusiji

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović očekuje da će nadležne institucije sprovesti istragu o tome ko je falsifikovao dokument iz Predsjedništva kojim se javnost dezinformiše da je on boravio u službenoj posjeti Rusiji i pratio utakmicu Hrvatske na Svjetskom fudbalskom prvenstvu o trošku BiH, te odgovorne za to kazniti.

Đukanović i Čović: Neupitna podrška Crne Gori na bh. putu ka EU

PODGORICA - Dragan Čović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, susreo se danas u Podgorici s Milom Đukanovićem, predsjednikom Crne Gore.

Čović u Moskvi na Svjetskom prvenstvu, čestitka Makronu

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, koji je danas u Moskvi pratio finale Svjetskog fudbalskog prvenstva između Francuske i Hrvatske, čestitao je francuskom predsjedniku Emauelu Makronu na pobjedi ekipe njegove zemlje, koja je drugi put postala prvak svijeta u fudbalu.

Istraživanje: HDZ BiH i Čović uvjerljivo pobjeđuju

MOSTAR - Da se danas održavaju izbori u BiH, uvjerljivo bi za hrvatskog člana Predsjedništva pobijedio Dragan Čović kandidat HDZ BiH. To je pokazalo istraživanje Centra za politološka istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Čović: Hrvati u BiH i u Hrvatskoj jedan narod u dvije države

ZAGREB - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović rekao je danas da su Hrvati u BiH i u Hrvatskoj jedan narod u dvije države.

Čović: Zajedništvom očuvati kulturu, tradiciju i jezik

ZAGREB - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović izjavio je da Hrvati BiH samo kroz zajedništvo mogu da očuvaju kulturu, tradiciju i jezik, te da je to upravo ključni zadatak.

Čović i Vigemark: Neophodno rješenje za promjenu Izbornog zakona

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH, Dragan Čović, istakao je u razgovoru sa specijalnim predstavnikom EU u BiH Lars-Gunarom Vigemarkom da je neophodno naći rješenja za promjenu Izbornog zakona BiH koja će garantovati ravnopravnost svih konstitutivnih naroda, uz dosljednu primjenu načela legitimnog predstavljanja na svim nivoima vlasti.

Sastali se Dodik i Čović

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Istočnom Sarajevu sa hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem.

Čović: Izbori u Mostaru se neće održati u oktobru

MOSTAR - Komentarišući nastojanja da se izmjeni Izborni zakon Bosne i Hercegovine, lider HDZ-a Dragan Čović izjavio je da se lokalni izbori u Mostaru sigurno neće održati u vrijeme održavanja ovogodišnjih opštih izbora.

Najčitanije