Drvo

Čeka se izvođač radova za uklanjanje oborenih i polomljenih stabala na Banj brdu

BANJALUKA - Šumsko gazdinstvo Banjaluka počelo je označavati polomljena i oborena stabla, koje je olujno nevrijeme u decembru prošle godine uništilo na području Banj brda, Trešnjika te staze prema Rajnerovom vrelu.

Božićno drvo koje je preživjelo udar groma stiglo u Vatikan

Božićno drvo koje je prije nekoliko godina preživjelo udar groma u Poljskoj postavljeno je na Trgu Sv. Petra u Vatikanu uoči predstojećih praznika.

"Mega drvo" - Proizvod usklađen s kupcima i tržištem

BIJELJINA - Moderni principi poslovanja i primjena ekološki prihvatljive tehnologije prerade drveta, uz brigu za očuvanje drvnih resursa i prirode u cjelini, politika je kojom se vode u preduzeću "Mega drvo" iz Bijeljine.

Pod minama šume vrijedne 800 miliona maraka

BANJALUKA – Šumsko bogatstvo u vlasništvu Republike Srpske vrijednije više od 800 miliona maraka zarobljeno je minama i ne može se eksploatisati zato što se nalazi na miniranom području.

Drvo se srušilo na auto kod 'Zenita' u Banjaluci

BANJALUKA - U blizini Tržnog centra "Zenit" u banjalučkoj Ulici Vladike Platona jutro se srušilo drvo, prilikom čega je oštećen jedan automobil koji se nalazio na parkingu.

Vjetar oborio stablo u centru Banjaluke

BANJALUKA – Tokom prethodne noći u Banjaluci je duvao nešto jači vjetar te se pretpostavlja da je oborio stablo u centru grada.

U Ribniku oduzeto 13,5 kubnih metara ogrevnog drveta

RIBNIK - Policija je na području Ribnika juče popodne oduzela oko 13,5 kubnih metara ogrevnog drveta bez prateće dokumentacije.

Fočaka ubilo drvo dok je krčio šumu

FOČA - U fočanskom selu Ostružnica smrtno je stradao muškarac D.O. (53) kada se, dok je krčio šumu, na njega obrušilo stablo posječeno motornom pilom, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Dvorište Gimnazije dom najveće sofore u gradu

BANJALUKA - Građenje botaničke bašte u Gimnaziji, kao i radovi na uređenju i obnavljanju postojećih biljnih vrsta su u punom jeku.

Mladiću palo drvo na glavu dok je šetao

GRADAČAC - Dvadesetogodišnjak iz Gradačca teško je povrijeđen kada je na njega palo drvo dok je šetao.

Reklame

Najčitanije