Duško Šnjegota

Ugrožen rad Glavne službe za reviziju i plate zaposlenih

BANJALUKA - Mandat Duška Šnjegote, glavnog revizora RS, i njegovog zamjenika Darka Pejića, završio je juče nakon što je na snagu stupila odluka Narodne skupštine RS o usvajanju njihove ostavke.

Čavić predlaže Parodija za Šnjegotinog nasljednika

BANJALUKA – Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, predložio je vladajućoj većini u RS da zamole "svog projatelja (Valentina) Incka" da za glavnog revizora imenuje Franciska Parodija, rezidentnog predstavnik MMF-a u BiH.

NS RS upozorena: Revizorima u RS funkcionisanje ugroženo od 12. oktobra

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora RS od 12. oktobra neće biti u mogućnosti da adekvatno funkcioniše zbog stupanja na snagu Odluke Narodne skupštine o prihvatanju ostavki glavnog revizora Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića bez imenovanja lica koja bi obavljala te funkcije.

Prihvaćena ostavka Duška Šnjegote

BANJALUKA - Poslanici NS RS prihvatili su ostavke Glavnog revizora Republike Srpske Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića.

Odbor traži da se Šnjegotin izvještaj skine sa dnevnog reda NS RS

BANJALUKA – Odbor za finansije i budžet Narodne skupštine Republike Srpske predložio je da se sa dnevnog reda skine Konsolidovani revizorski izvještaj o izvršenju budžeta RS za 2016. godinu što je izazvalo burnu reakciju opozicionih partija.

Marko Pavić: Kasno za promjene ministara u Vladi RS

Meni se čini da je Šnjegota korektan čovjek koji je postao svjestan da nema podršku većine i da mu je u tim okolnostima teško raditi, kaže Marko Pavić, predsjednik DNS-a.

Šnjegotina ostavka na narednoj sjednici?

BANJALUKA - Ostavka Duška Šnjegote, glavnog revizora RS, i Darka Pejića, njegovog zamjenika, mogla bi se naći i na narednoj sjednici Narodne skupštine (NS) RS, koja je zakazana u četvrtak, nakon sjednice skupštinskog kolegijuma.

Čubrilović: Skupštinska komisija razmatraće Šnjegotinu ostavku

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da će skupštinska Komisija za izbor i imenovanja razmatrati ostavke glavnog revizora Republike Srpske Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića.

Dodik: Šnjegota prozreo strategiju opozicije

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je ostavka glavnog revizora Duška Šnjegote čin odgovornog čovjeka i profesionalca, koji je prozreo strategiju SDS-a, PDP-a i NDP-a čija je želja bila da preko njegovog imena i rada uberu koji jeftin politički poen.

Čavić: Ovo nije poraz opozicije, već poraz Šnjegote

BANJALUKA - Podnošenjem Skupštini zahtjeva za ostavku glavni revizor Duško Šnjegota izbio je argumente opoziciji da se bore za zakonit rad te službe, rekao je predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić.

Najčitanije