Duško Šnjegota

Ugrožen rad Glavne službe za reviziju i plate zaposlenih

BANJALUKA - Mandat Duška Šnjegote, glavnog revizora RS, i njegovog zamjenika Darka Pejića, završio je juče nakon što je na snagu stupila odluka Narodne skupštine RS o usvajanju njihove ostavke.

Čavić predlaže Parodija za Šnjegotinog nasljednika

BANJALUKA – Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, predložio je vladajućoj većini u RS da zamole "svog projatelja (Valentina) Incka" da za glavnog revizora imenuje Franciska Parodija, rezidentnog predstavnik MMF-a u BiH.

NS RS upozorena: Revizorima u RS funkcionisanje ugroženo od 12. oktobra

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora RS od 12. oktobra neće biti u mogućnosti da adekvatno funkcioniše zbog stupanja na snagu Odluke Narodne skupštine o prihvatanju ostavki glavnog revizora Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića bez imenovanja lica koja bi obavljala te funkcije.

Prihvaćena ostavka Duška Šnjegote

BANJALUKA - Poslanici NS RS prihvatili su ostavke Glavnog revizora Republike Srpske Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića.

Odbor traži da se Šnjegotin izvještaj skine sa dnevnog reda NS RS

BANJALUKA – Odbor za finansije i budžet Narodne skupštine Republike Srpske predložio je da se sa dnevnog reda skine Konsolidovani revizorski izvještaj o izvršenju budžeta RS za 2016. godinu što je izazvalo burnu reakciju opozicionih partija.

Marko Pavić: Kasno za promjene ministara u Vladi RS

Meni se čini da je Šnjegota korektan čovjek koji je postao svjestan da nema podršku većine i da mu je u tim okolnostima teško raditi, kaže Marko Pavić, predsjednik DNS-a.

Šnjegotina ostavka na narednoj sjednici?

BANJALUKA - Ostavka Duška Šnjegote, glavnog revizora RS, i Darka Pejića, njegovog zamjenika, mogla bi se naći i na narednoj sjednici Narodne skupštine (NS) RS, koja je zakazana u četvrtak, nakon sjednice skupštinskog kolegijuma.

Čubrilović: Skupštinska komisija razmatraće Šnjegotinu ostavku

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da će skupštinska Komisija za izbor i imenovanja razmatrati ostavke glavnog revizora Republike Srpske Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića.

Dodik: Šnjegota prozreo strategiju opozicije

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je ostavka glavnog revizora Duška Šnjegote čin odgovornog čovjeka i profesionalca, koji je prozreo strategiju SDS-a, PDP-a i NDP-a čija je želja bila da preko njegovog imena i rada uberu koji jeftin politički poen.

Čavić: Ovo nije poraz opozicije, već poraz Šnjegote

BANJALUKA - Podnošenjem Skupštini zahtjeva za ostavku glavni revizor Duško Šnjegota izbio je argumente opoziciji da se bore za zakonit rad te službe, rekao je predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić.

Reklame

Najčitanije