Dubrovnik

NEM je počeo: Ekskluzivno otvaranje na NEM Rooftopu

Šesto izdanje NEM-a, ekskluzivne konferencije koja okuplja najbolje medijske profesionalce iz regije, sinoć je službeno otvoreno.

Paprene cijene u Dubrovniku, riba po 500 kuna, rižoto skoro 300

Sezona tek počinje, a cijene na hrvatskom primorju su odmah otišle u nebo, radne snage manjka, bezobrazluka domaćina ne.

Provjerite šta vas sve čeka na NEM-u 2018 u Dubrovniku

Od 11. do 14. juna u Dubrovniku šesto NEM izdanje donosi zanimljive teme ključne za medijsku industriju s naglaskom na sadržaj koji je u posljednjih nekoliko godina doživio velike promjene u odnosu na način na koji publika doživljava televiziju.

Od kolekcionara filmova na DVD-u do serijskog preduzetnika

Ovaj bivši "pirat" sa samo 18 godina pokrenuo je svoju prvu firmu, strastveni je ljubitelj filmova, a ove godine dolazi na NEM u Dubrovnik ispričati kako je uspio postati jedan od najuspješnijih mladih poduzetnika i inovatora u Evropi. Dame i gospodo - Arash Pendari.

Svjetski poznati producenti dolaze u Dubrovnik

ZAGREB – Neki kritičari i analitičari tržišta smatraju da stalno rastuća lokalna produkcija pridobiva nove gledatelje i zadržava stare bolje nego ostali oblici produkcije. Može li lokalna produkcija na pay TV kanalima biti novo mjerilo i znak kvalitete?

U Dubrovnik stiže 441 kruzer sa 740 hiljada putnika

Na hrvatskom Jadranu ove se godine očekuje više kruzera nego lani, jer se morskim lukama najavilo njih 963, dok ih je lani bilo 911, a porast dolazaka turističkih brodova očekuju se i u lukama na rijekama, saznaje se iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

SPD "Jedinstvo" u Dubrovniku

Mješoviti hor Srpskog pjevačkog društva (SPD) "Jedinstvo" Banjaluka sutra će održati cjelovečernji koncert u hramu Svetih blagovijesti u Dubrovniku.

CNN objavio listu 12 destinacija za izbjegavanje, među njima i Dubrovnik

ATLANTA - Američki CNN objavio je listu 12 destinacija koje bi trebalo izbjegavati u 2018. godini, a među njima su Venecija, Barselona i Dubrovnik.

Autobus pregazio dvije osobe kod Dubrovnika

DUBROVNIK - Dvije osobe poginule su na Konavlima kada ih je na parkiralištu pregazio autobus.

Bujice u Dubrovniku oštećuju asfalt i izbacuju šahtove

Jak pljusak koji se u ponedjeljak oko 13 sati spustio na područje Dubrovnika, stvorio je velike probleme u saobraćaju, ali i poplavio ulice.

Najčitanije