Dubrovnik

CNN objavio listu 12 destinacija za izbjegavanje, među njima i Dubrovnik

ATLANTA - Američki CNN objavio je listu 12 destinacija koje bi trebalo izbjegavati u 2018. godini, a među njima su Venecija, Barselona i Dubrovnik.

Autobus pregazio dvije osobe kod Dubrovnika

DUBROVNIK - Dvije osobe poginule su na Konavlima kada ih je na parkiralištu pregazio autobus.

Bujice u Dubrovniku oštećuju asfalt i izbacuju šahtove

Jak pljusak koji se u ponedjeljak oko 13 sati spustio na područje Dubrovnika, stvorio je velike probleme u saobraćaju, ali i poplavio ulice.

Koliko "Igra prijestola" pomaže gradu na Jadranu: Dubrovnik turističko kraljevstvo

"Igra prijestola" planetarno je postala popularna s dolaskom na male ekrane prije šest godina, a samim time dodatno je popularizovan i grad Dubrovnik, iza čijih zidina se snimaju mnoge scene. Samim tim, postavilo se pitanje koliko zapravo ta serija pomaže samom Dubrovniku da u njega stigne još turista.

Gradonačelnik Dubrovnika: Nema saradnje sa Trebinjem dok ne dobijemo izvinjenje

IVANICA - Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković rekao je da ovaj grad nikada neće uspostaviti saradnju sa Trebinjem dok ne dobiju izvinjenje za ono, kako kaže, što su učinili tokom ratnih dešavanja, te odbio da se fotografiše sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja Mirkom Ćurićem.

Jak vjetar u Dubrovniku, problemi u vazdušnom saobraćaju

DUBROVNIK - Jak vjetar danas je izazvao probleme u vazdušnom saobraćaju na jugu Hrvatske, pa je nekoliko aviona preusmjereno na druge vazdušne luke, saopšteno je Hini iz Vazdušne luke Dubrovnik.

Josipa Lisac započela saradnju sa Berijem Godardom

Hrvatska muzička diva Josipa Lisac i cijenjeni britanski umjetnik Beri Godard sreli su se ovih dana u Dubrovniku gdje su započeli saradnju. Beri Godard tokom svog ranijeg boravka u Hrvatskoj zaljubio se u Josipine muzičke izvedbe, pa je jednu od najuticajnijih muzičarki na ovim prostorima poželio lično upoznati.

Crnadak: Regionalni mir i stabilnost - uslovi za ekonomsku ekspanziju

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je danas u Dubrovniku da mir i stabilnost u regionu moraju biti iskorišteni za ekonomsku ekspanziju da bi se obezbijedile ne samo reforme na papiru već istinsko poboljšanje u svakodnevnom životu.

Plenković i Jandroković otvorili Dubrovnik Forum

DUBROVNIK - Hrvatski premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković otvorili su u subotu 12. Dubrovnik Forum snažnim zauzimanjem za integraciju cijelog jugoistoka Europe u Evropsku uniju.

Dačić: Ideja EU je bensedin za naš region

DUBROVNIIK - Ideja EU je bensedin u odnosu na tenzije koje postoje na Zapadnom Balkanu i ne samo u Zapadnom Balkanu, već u cijelom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Reklame

Najčitanije