Eksplozija

U eksploziji u hemijskom postrojenju u Kini 19 mrtvih

PEKING - U eksploziji hemijskog postrojenja na jugozapadu Kine stradalo je 19 i povrijeđeno 12 osoba, saopštile su jutros lokalne vlasti.

U eksplozijama vatrometa poginulo najmanje 16 ljudi

MEKSIKO SITI - Najmanje 16 ljudi, među kojima ima i spasilaca i prolaznika, poginulo je danas u eksplozijama vatrometa u gradu Tultepek, rekao je danas državni zvaničnik, što je najnoviji u nizu incidenata u ovoj oblasti poznatoj po proizvodnji vatrometa.

Snimljena misteriozna svemirska eksplozija sjajnija od supernove

Astronomi širom svijeta nedavno su snimili misterioznu svemirsku eksploziju velikih razmjera, oko 100 puta sjajniju od supernova.

Eksplozija i požar u Železari Smederevo, povrijeđeni radnici

U manjoj eksploziji u pogonu hladne valjaonice smederevske Železare povrijeđena su četiri radnika, koja su zadobila lakše opekotine, nezvanično saznaje "Tanjug".

Poginula jedna osoba, nekoliko povrijeđenih

DALAS - Najmanje jedna osoba je poginula, dok je nekoliko njih povrijeđeno u eksploziji koja se desila u dijelu bolničke zgrade u izgradnji u Gejtsvilu u Teksasu, saopštili su zvaničnici.

Bombom na auto-praonicu muža SNSD-ove odbornice

SOKOLAC - Milošu Kojiću, suprugu Snežane Kojić, SNSD-ove odbornice u Skupštini opštine Sokolac, bombom je oštećena samouslužna auto-praonica, saznaju "Nezavisne".

Eksplozija u autopraonici u Sokocu

​SOKOLAC - Policijskoj stanici Sokolac noćas je prijavljeno da je došlo do eksplozije u samouslužnoj autopraonici, potvrđeno je "Nezavisnim".

Eksplozija tokom govora predsjednika Zimbabvea

HARARE - Tokom obraćanja predsednika Zimbabvea Emersona Mnangagve na stadionu u okviru izborne kampanje došlo je do eksplozije, u kojoj, kako državni mediji prenose, predsjednik nije povrijeđen.

Eksplozija na mitingu premijera Etiopije, ima poginulih

ADIS ABEBA - Eksplozija je danas u Adis Abebi prekinula miting novog reformističkog premijera Etiopije, Abija Ahmeda, u trenutku dok je držao govor.

"Kašikarom" na kuću Darka Ilića

GRADIŠKA, BANJALUKA - Zasad nepoznati napadač bacio je bombu, najvjerovatnije "kašikaru", na nekoliko metara od kuće Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, a koja se nalazi u Kočićevu, opština Gradiška.

Najčitanije