Evakuacija

Zbog dojave o bombi evakuisani radnici Gradske uprave

BEOGRAD - Zbog dojave o bombi više od stotinu zaposlenih evakuisano je iz zgrade Gradske uprave u Ulici 27. marta u Beogradu.

Evakuacija konzulata Rusije u Hongkongu

HONGKONG - Policija Hongkonga blokirala je danas nekoliko ulica u oblasti Vančai u centru grada i naredila evakuaciju više zgrada, uključujući i Generalni konzulat Rusije, nakon što su građevinski radnici pronašli bombu zaostalu iz Drugog svetskog rata.

Vanuatu evakuiše cjelokupnu populaciju jednog ostrva

Ostrvska država u Tihom okeanu, Vanuatu, priprema plan za trajnu evakuaciju cjelokupnog stanovništva jednog od svojih ostrva, u trenutku kada debeli sloj pepela koji izbacuje tamošnji vulkan uništava usjeve, zagađuje izvore vode i vazduh.

Počela evakuacija boraca iz istočne Gute

DAMASK - Sirijski državni mediji i portparol snaga pobunjenika saopštili su da je načinjen sporazum da se 7.500 pripadnika pobunjeničkih snaga i njihovih porodica iz Haraste u istočnoj Guti, evakuiše u sjevernu provinciju Idlib, koja je pod kotrolom pobunjenika.

Iz gradiških sela evakuisana starija lica

GRADIŠKA - Sava prelazi sve naše ranije mjerne vrijednosti i trenutno je u Gradišci vodostaj 883 centimetra, a najugoroženije su nebranjene zone u Vrbaškoj, Bistrici i Gašnici gdje su evakuisana dva starija lica.

Evakuisan aerodrom u Sofiji

SOFIJA - Aerodrom u Sofiji evakuisan je zbog bezbjednosne bombaške prijetnje.

Evakuisana srednja škola u Britaniji

LONDON - Učenici Srednje škola "Berli" u Šefildu evakuisani su danas zbog sumnjivog incidenta, saopšteno je iz policije.

Incident u Amsterdamu nije teroristički napad

AMSTERDAM – Incident na Međunarodnom aerodromu "Shiphol" u Holandiji se ne tretira kao teroristički napad, saopšteno je iz holandske policije.

Evakuisan "Delta siti" zbog najave o napadu

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije dobilo je anonimnu dijavu da će večeras biti izvršen napad na tržni centar "Delta siti" u Beogradu, nakog čega su ljudi iz ovog objekta evakuisani iz predostrožnosti, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Požari u Kaliforniji, evakuisano 27.000 ljudi

SANTA PAULA - Jaki vjetrovi na jugu američke savezne države Kalifornije, raspalili su veliki šumski požar, usljed čega je naređena evakuacija više od 27.000 ljudi.

Najčitanije