Facebook

Nova opasna igrica kruži Facebookom: Navodi djecu da bježe od kuće

Zabrinjavajuća igra pod nazivom “Izazov 48 sati” kruži Fejsbukom i navodi djecu da bježe od kuće i nestanu na period od dva dana.

Stiže nova opcija na Facebook

Najnovija opcija popularne društvene mreže Facebook je mogućnost ubacivanja životopisa kao dijela profila, čime je Facebook krenuo u bitku s LinkedInom

Facebook i Instagram nakratko blokirani u djelovima Evrope i SAD-a

Facebook i Instagram su velikom broju korisnika nakratko bili nedostupni. Društvene mreže su se srušile u popodnevnim satima, nakon čega su korisnici počeli prijavljivati da ne rade.

Facebook nam donosi Workplace Messenger za desktop

PC i Mac aplikacije za Facebook Workplace su sada postale dostupne, a uz pomoću njih moguće je slati poruke i dijeliti svoj ekran sa drugim ljudima.

Tvorac 'lajka' obrisao Facebook

Džastin Rozenštajn, inženjer koji je 2007. godine napravio "lajk" (like), jednu od najpopularnijih funkcija na Facebooku, obrisao je ovu aplikaciju sa svog telefona.

Facebook: Kako da popravite News Feed prikaz

Kao što smo već pisali - Facebook je potpuno istumbao prikaz News Feed objava i on mnogim korisnicima nije u skladu sa njihovim interesovanjima.

Facebook digao ruke od Rusije

Facebook je isključio pominjanje Rusije u izvještaju o korišćenju ove društvene mreže za uticaj na rezultate američkih predsjedničkih izbora, saopštio je list "Volstrit džurnal" pozivajući se na dobro obavještene izvore.

Facebook zapošljava 1.000 ljudi za borbu protiv lažnih oglasa

Kompanija Facebook saopštila je da će zaposliti više od 1.000 osoba koji će biti zaduženi da spriječe lažne oglase koji se prave da bi promijenili tok izbora.

CNN: Moskva reklamama na Facebooku podsticala haos u SAD

Tokom predizborne kampanje uoči predsjedničkih izbora u SAD, najmanje jedna reklama na Facebooku koju su platili Rusi odnosila se na pokret “Crni životi znače“, javlja CNN.

Lista najvrednijih brendova svijeta: Apple neprikosnoven

NJUJORK - "Apple" je najvredniji svjetski brend, a slijede ga "Google" i "Microsoft", pokazuje analiza međunarodne konsultantske kuće "Interbrand", koja tradicionalno rangira najjače svjetske brendove.

Reklame

Najčitanije