Facebook

Astronomska kazna za Facebook dosuđena u Belgiji

Poslije nepovoljne odluke suda u Njemačkoj u vezi sa kršenjem privatnosti korisnika, Facebook je izgubio još jedan spor po istoj osnovi.

EU nezadovoljna: Neprihvatljivo to što rade Fejsbuk i Tviter

BRISEL - Fejsbuk i Tviter su tek djelimično odgovorili na zahtev Brisela da poboljšaju zaštitu privatnosti korisnika, saopštila je Evropska komisija.

Novo upozorenje Facebooku, Twitteru i Googleu

BRISEL - Evropski komesar za pravdu Vera Jourova poručila je danas Facebooku, Twitteru i Googleu da moraju da se potrude više da bi uskladili svoje uslove za pružanje usluga sa pravilima EU.

Nesuđenom mladoženji iznudio 11.900 maraka

DOBOJ, ZVORNIK - Policija tereti dvadesetogodišnjeg Zvorničanina Z.A. da je prevario duplo starijeg Dobojliju, kojeg je vrbovao na Facebooku, gdje mu se s lažnog profila predstavio kao djevojka, a zatim mu ponudio brak i tražio - pare.

Moderator sadržaja na FB otkrila šta je sve vidjela: Ništa vas za to ne može pripremiti

Sara Kac je osam mjeseci radila kao moderator sadržaja na Facebooku, najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu. Kac je kao radnica agencije iz Kalifornije kojoj je Facebook 2016. godine povjerio posao kontrole sadržaja pregledavala objave koje su korisnici društvene mreže označavali kao neprimjerene.

Facebook postaje društvena mreža za starije

Predviđanja kažu kako će tokom ove godine čak 700.000 tinejdžera Velike Britanije napustiti dosad najveću društvenu mrežu na svijetu.

Facebook uvodi novu opciju 'downvote'

Kompanija Facebook započela je testiranje nove opcije 'downvote' koja će se pojavljivati pored opcija 'like' i 'reply' prilikom komentarisanja postova.

Zakerberg o Facebooku: Napravio sam svaku moguću grešku

Društvena mreža Facebook proslavila je nedavno 14. rođendan, a njen osnivač i izvršni direktor Mark Zakerberg osvrnuo se tim povodom na sve ono što je u međuvremenu naučio.

Instagram sada obavještava kada neko uslika vaš story

Ako ste htjeli da uslikate, odnosno skrinšatujete nečiji Instagram story zaboravite na to.

Facebook ima preko 200 miliona lažnih/duplih naloga

Kreiranje novog Facebook naloga je relativno lako, tako da nerijetko možemo naići na naloge koji su kreirani s namjerom da spamuju ili da korisnike navode na posjetu određenih linkova. Prema navodima Facebooka, lažni i/ili dupli nalozi čine oko 10% mjesečnih aktivnih korisnika na popularnoj društvenoj mreži.

Reklame

Najčitanije