Fakultet

Studenti banjalučkog Medicinskog fakulteta državni prvaci u pružanju prve pomoći

BANJALUKA - Bezrezervna želja da pomažu drugima dovela je Sekciju za pružanje prve pomoći Medicinskog fakulteta u Banjaluci do pobjede na državnom takmičenju u pružanju prve pomoći.

Studij veterine u Banjaluci nema društvenu, ni finansijsku opravdanost

BANJALUKA - Skupština Veterinarske komore Republike Srpske konstatovala je da inicijativa za pokretanje studijskog programa veterine u okviru Poljoprivrednog fakulteta u Banjaluci nema društvenu, ni finansijsku opravdanost, nego bi to dovelo do niza problema.

Epilog "seksualne afere": Gnusna laž studentkinja bez ikakvih sankcija

BANJALUKA - Ukupno 11 studentkinja s Medicinskog fakulteta u Banjaluci, koje su, da bi dobile dodatni rok za ispit koji im je značio uslov, lažno optužile profesora dermatovenerologije Bogdana Zrnića za seksualno uznemiravanje, odlukom Medicinskog fakulteta u dogovoru s rektorom, neće biti sankcionisane niti na bilo koji način kažnjene!

Banjalučki studenti najbolji u državi u simuliranom suđenju iz krivičnog prava

BANJALUKA - Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci i polaznici Pravne klinike za ljudska prava pobjednici su na 6. državnom takmičenju u simuliranom suđenju iz oblasti krivičnog prava.

Dekan Tehnološkog fakulteta objasnila šta se dešavalo u slučaju Balaban

BANJALUKA - Dekan Tehnološkog fakulteta u Banjaluci Ljiljana Vukić oglasila se povodom afere koja potresa taj fakultet izazvane od starane Velimira Balabana koji je tu zaposlen kao referent studentske službe.

Studentima prijetili da će "plivati Vrbasom"!

BANJALUKA - Studentima Goranu Popoviću i Radomiru Tešiću, predstavnicima Saveza studenata Tehnološkog fakulteta u Banjaluci, prijećeno je smrću, kaže Ratko Savić, predsjednik Unije studenata RS.

Bista Vuka Stefanovića Karadžića postavljena ispred Filološkog faklulteta

BANJALUKA - Povodom 42. godine uspješnog rada i postojanja Univerziteta u Banjaluci, u sklopu manifestacije "Dani Univerziteta", ispred Filološkog fakulteta postavljena je bista Vuka Stefanovića Karadžića, reformatora i tvorca novog srpskog jezika i književnosti.

Požar na Mašinskom fakultetu u Sarajevu

SARAJEVO - Na Mašinskom fakultetu u Sarajevu u poslijepodnevnim časovima izbio je požar.

Vučić sa studentima FPN-a iz Banjaluke

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas studente Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Banjaluci i u razgovoru s njima naglasio značaj očuvanja mira i stabilnosti u čitavom regionu Zapadnog Balkana.

Radnik u studentskoj službi seksualno uznemiravao studentice Tehnološkog fakulteta

BANJALUKA - Nesvakidašnji skandal na Tehnološkom fakultetu u Banjaluci. Studentkinje su optužile radnika u studentskoj službi za seksualno uznemiravanje. Nezvanično, riječ je o Velimiru Balabanu, referentu za studenstka pitanja. Cijeli slučaj Unija studenata prijavila je Tužilaštvu.

Reklame

Najčitanije