Fudbal

Policija uhapsila fudbalera za vrijeme utakmice

Ponekad fudbalske utakmice moraju biti prekinute zbog više sile, na primjer jake oluje, češće zbog sukoba navijača ili ulaska navijača u teren, ali da se utakmica prekida kako bi policija privela jednog fudbalera, prilično je rijedak slučaj.

Rumuni odredili sastav koji će napasti "Orlove" u Beogradu

Reprezentacije Srbije i Rumunije odigraće u septembru meč Lige nacija, a poznato je koji će igrači "Orlovima" izaći "na crtu".

Turnir u malom fudbalu okupio 32 ekipe

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Borik održan je četvrti po redu turnir u malom fudbalu. Utakmice do četvrtfinala igrane su na školskim terenima OŠ "Vuk Karadžić" i OŠ "Branko Ćopić", a završnica turnira na terenu OŠ "Branko Ćopić".

Fudbalski klub prodao 18 igrača da kupi 10 koza

Turski fudbalski klub Gulšpor, koji igra u jednoj od nižih liga u toj zemlji, prodao je 18 omladinskih igrača kako bi prikupio novac za kupovinu deset koza.

Milioni za Rakitića

Ako isključimo Kilijana Embapea, za kojeg još od prošle godine znamo da će ga PSŽ Monaku platiti preko 100 miliona evra, ovog ljeta je samo jedan transfer prešao magičnu cifru. Ako je vjerovati španskim medijima, tim putem bi mogao i Ivan Rakitić, kojeg žele i "prinčevi" i Monako.

Djevojke srušile mit da je fudbal muški sport

SOKOLAC - Na nedavnom izboru najboljih sportista opštine Sokolac, među deset najuspješnijih bila je član Ženskog fudbalskog kluba /ŽFK/ "Sokolac" Božidarka Motika, a njena klupska drugarica Ivana Debelnogić našla se među najperspektivnijim sportistima.

Albanke prva prepreka Sarajkama

Utakmicom u Zenici protiv albanske ekipe Vlaznia, fudbalerke SFK 2000 Sarajevo danas počinju takmičenje u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona.

Kadeti treniraju u Zenici

Mlada U17 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine se treći dan nalazi u kampu u Trening centru N/FS BiH u Zenici.

"Zmajevi" protiv Španije u Las Palmasu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u septembru će počinje takmičenje u UEFA Ligi nacija.

Fudbaleri Jedinstva imali saobraćajku, pomagali povrijeđenima u golfu

GRADIŠKA - Autobus koji je prevozio igrače Jedinstva iz Bihaća doživio je saobraćajnu nesreću u Novom gradu.

Najčitanije