Grbavica

Hitna pomoć kasnila s intervencijom, stariji muškarac nasmrt iskrvario

SARAJEVO - Jutros se u pekari "Grbavica 2" u Sarajevu odigrala prava drama. Naime, jedan stariji muškarac je pao u nesvijest i udario glavom o zid, nakon čega je počeo krvariti.

Grad Sarajevo izdvojio 200.000 KM za rekonstrukciju "Grbavice"

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka i predsjedavajući Gradskog vijeća Igor Gavrić danas su obišli Stadion Grbavica gdje su u toku radovi na rekonstruciji terena i postavljanju travnjaka, na kojem će FK Željezničar za nešto više od 20-ak dana igrati prve evropske utakmice.

"Grbavica" u rangu "Vemblija"

Stadion "Grbavica" do kraja jula imaće najbolji travnjak u regionu i biće u rangu "Vemblija", najavio je Senad Misimović, predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar.

Predstavnik Atletika na Grbavici

Predstavnik španskog Atletika iz Madrida boravio je posljednjih dana u Sarajevu sa zadatkom da se informiše o infrastrukturalnim kapacitetima stadiona Grbavica i glavnog grada BiH uoči gostovanja kod Željezničara u Omladinskoj Ligi šampiona.

Zaprosio djevojku na "Grbavici"

Osim fudbala na 113. "vječitom" derbiju Željezničara i Sarajeva viđena je i jedna prošnja.

Osposobljen teren za derbi Željezničar-Sarajevo

Derbi utakmica 16. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva biće odigrana danas.

Milion maraka za obnovu dva sarajevska stadiona

Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, ministar kulture i sporta KS Mirvad Kurić i načelnik opštine Centar Nedžad Ajnadžić obišli su stadione "Asim Ferhatović Hase" i "Grbavica" i najavili izdvajanje milion KM za rekonstrukciju ova dva sportska objekta da bi ispunili FIFA i UEFA standarde za odigravanje međunarodnih utakmica.

"Želji" za jug 200.000 KM

Fudbalski klub Željezničar i opština Novo Sarajevo potpisali su ugovor o podršci u izgradnji južne tribine stadiona "Grbavica" vrijedan 200.000 KM.

Zmajevi danas treniraju na Grbavici

Fudbaleri Bosne i Hercegovine u Sarajevu se pripremaju za nastavak kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo i utakmice protiv Belgije i Estonije.

Prodaja karata za meč BiH - Belgija, redovi od četiri sata ujutro

Prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija protiv Belgije, koja će biti odigrana 7. oktobra na stadionu ''Grbavica'', počela je jutros na autobuskoj stanici u Sarajevu, u poslovnici ovlaštene partnerske agencije "Centrotours".

Najčitanije