Grbavica

"Grbavica" u rangu "Vemblija"

Stadion "Grbavica" do kraja jula imaće najbolji travnjak u regionu i biće u rangu "Vemblija", najavio je Senad Misimović, predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar.

Predstavnik Atletika na Grbavici

Predstavnik španskog Atletika iz Madrida boravio je posljednjih dana u Sarajevu sa zadatkom da se informiše o infrastrukturalnim kapacitetima stadiona Grbavica i glavnog grada BiH uoči gostovanja kod Željezničara u Omladinskoj Ligi šampiona.

Zaprosio djevojku na "Grbavici"

Osim fudbala na 113. "vječitom" derbiju Željezničara i Sarajeva viđena je i jedna prošnja.

Osposobljen teren za derbi Željezničar-Sarajevo

Derbi utakmica 16. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva biće odigrana danas.

Milion maraka za obnovu dva sarajevska stadiona

Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, ministar kulture i sporta KS Mirvad Kurić i načelnik opštine Centar Nedžad Ajnadžić obišli su stadione "Asim Ferhatović Hase" i "Grbavica" i najavili izdvajanje milion KM za rekonstrukciju ova dva sportska objekta da bi ispunili FIFA i UEFA standarde za odigravanje međunarodnih utakmica.

"Želji" za jug 200.000 KM

Fudbalski klub Željezničar i opština Novo Sarajevo potpisali su ugovor o podršci u izgradnji južne tribine stadiona "Grbavica" vrijedan 200.000 KM.

Zmajevi danas treniraju na Grbavici

Fudbaleri Bosne i Hercegovine u Sarajevu se pripremaju za nastavak kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo i utakmice protiv Belgije i Estonije.

Prodaja karata za meč BiH - Belgija, redovi od četiri sata ujutro

Prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija protiv Belgije, koja će biti odigrana 7. oktobra na stadionu ''Grbavica'', počela je jutros na autobuskoj stanici u Sarajevu, u poslovnici ovlaštene partnerske agencije "Centrotours".

Iz Željezničara objavili troškove radova na "Grbavici"

Stadion "Grbavica" od 1. oktobra trebalo bi da zadovoljava kategoriju 3 UEFA standarda za odigravanje utakmica, a Fudbalski klub Željezničar radove, koji su u toku, finansiraće u vrijednosti 147.444 KM.

Za jug "Grbavice" treba 5.500.000 KM

Izgradnja nove južne tribine stadiona "Grbavica" koštaće 5.500.000 KM, istakli su danas čelnici Fudbalskog kluba Željezničar, nakon što su dan ranije predali zahtjev za urbanističku saglasnost.

Najčitanije